Sovrummet 💕






DĂ„ligt meduppdatering

Ingen tid över. Men sovrummet Àr gott som klart. Ska sÀtta upp ett par tavlor samt koppla in tven sedan Àr de helt klart. Rummet blev precis som jag tÀnkt mig, sÄ jag Àr super nöjd. Bilder kommer snart.

Nu Àr projektet vardagsrummet pÄbörjad. vÀggen Àr riven, Micke ska byta fönster och altandörr idag. Sedan gÀller de att riva upp golvet och rikta de och lÀgga in golvvÀrme. För att sedan mÄla taket,lÀgga nytt golv (vit trÀgolv), tapersera (enfÀrgat grÄtt), Sedan blir det att shoppa lite nya möbler.

Har nu ocksÄ börjat mitt nya jobb pÄ distriktet i Bollsta, och mÄste sÀga att jag stor trivs Àven om jag emellanÄt blir lite frustrerad pÄ mig sjÀlv, dÄ jag har svÄrt att greppa detta med alla vÄrdplaner och hur det Àr tÀnkt att dem ska se ut och hur man ska kunna följa upp dem rent praktiskt.Men förhoppningsvis ger de sig med tiden och man fÄr goda rÄd och tips av sina mer erfarna kollegor.:) Kroppsligt mÄste jag sÀga att detta var jackpot. Jag upplever att jag Àr mindre trött och seg, vist Àr man trött nÀr klockan ringer pÄ morgonen, men detta försvinner sÄ fort man kommit upp.Likadant Àr de pÄ em, full med energi.Vist somnar man lite tidigare nu, men att vara vaken till kl 23-23.30 hör inte till ovanligheten. Och de verkar fungera.

NÀ, nu ska jag ta mig i kragen och ta mig ett trÀningspass. Blivit lite sisÄdÀr med det den sista tiden.

Ha de gott!


RSS 2.0