Ingen tid över!

Dem sista två veckorna har verkligen varit hemska. Håller på med de sista i skolan och får erkänna att detta är första gången under hela terminen som jag tvivlat på om jag kommer att fixa detta. Jag hoppas att det kommer att bli lättare nästa termin. Har hellre tenta varja veckan än att skriva rapporter. Om detta beror på att man aldrig skrivit rapporter tidigare eller om de helt enkelt beror på mitt "stora intresse" att skriva. ;-)
I måndags vid lunch glömde jag betala för lunchen på skolan, och inser detta inte förrän jag sitter i bilen på väg hem. Tycker de är så konstigt att ingen märkte de. Men ärlig som man är gick jag dit och bad om ursäkt på tisdagen och gjorde rätt för mig. Ska jag vara ärlig så har hela veckan gått i disträets tecken. Insåg också på måndagen att Leos väska med kläder står hemma på Hammarsön. Så där står stackarn med mysbyxor och t-shirt och inge mer. Inte ens Strumpor. Så de blev att fara på birsta och inhandla lite nytt åt grabben. Gjorde en hel del klipp så de blev betydligt billigare än vad jag trodde. :-D 
Denna vecka har jag oxå sprungit vårruset för första gången i mitt liv med Maria. Jag blev positivt överaskad över min kondition. Alla träning har nog trots allt gett nått. :-) Så Tack Maria att du drog med mig, var verkligen super trevligt.  

Förra helgen var vi på 30 år fest, då Mickes bror fyllde år. Hade jätte trevligt, även om jag nu lyckades slarva bort en av mina sprillans nya skor. Ska tilläggas att jag inte ens var särskilt full. Så är de någon som sett en svart hög klackad pumps någonstans i nyland så är de troligen min. Är helt övertygade att någon måste ha hittat den och tagit den. Frågan är bara vem?? 

Idag har jag och Wille städat i vanlig ordning, nu ska vi alldeles strax gör hos klara för att fara på födelsdagskalas, då Valle fyller år. I kväll är de crusing i Sollefteå, men hör och häpna så ska vi troligen inte åka. När har de hänt???  Ja, vi får se hur dagen utveckla sig och om Micke får ordning på bilen eller inte. 


Bjuder på lite bilder från 30-års festen

        



 


 



RSS 2.0