Pant!

Ja, de är var jag har tillbringat morgonen med. Att stå på Ica och mata flaskor. Finns de nå äckligare och tråkigare. Tyvärr hade jag inget  val, Mickes garage höll på att försvinna undet ett berg av pantflaskor. Ni som känner Micke kanske förstår att de var ett STORT problem och vem fick då äran att panta. Jo jag. Dessutom tycker jag att de är pinsamt att stå där. Känns som man inte har pengar så de enda sätter att kunna handla är att panta. Men de vart 320 kr så de är ju inte fy. De kan man ju faktiskt köpa nått fint för. :-D

Annars blir de skola idag och städning som vanligt. Fattar inte storstädade ner igår och idag ser det nästan värre ut än igår. De är en mysterium. Undra om de är någon som stökar ner medans vi sover????? Få se man kanske hinner med en promenad i de härliga vädret med. 

  

Måndag!

Just nu sitter jag och pluggar. Men ska snart stänga böckerna för att ta en dag på stan. Tänkte passa på att åka bibloteket för att låna några böcker för dem sista arbeterna jag har kvar. Sedan blir de Dollar. Sedan tänkte jag hinna hem och städa lite innan barnen kommer hem från dagis. Så kommer min dag att se ut om inga överaskningar sker.

Söndag!

Och äntligen börjar jag känna mig okej igen. Denna helg har inte bjudit på nått särskillt utan vi har bara varit hemma och tagit de lungt. Micke och pojkarna var på en lite skotertur på förmiddagen idag. Då passade jag på att träna lite och gå igenom lite gamla kort. Och de var inte utan en tår i ögat jag sorterade korten. Vart har tiden tagit vägen. De var kort från när barnen var liten, men de har ni kanske redan förstått.
Känns så konstigt att jag kanske aldrig mer kommer att ha en bebis. I bland känns de som jag trots allt vill ha fler, men sen kommer den förnuftiga Mia in och säger Nä, de blir inga fler. Men ni som känner mig så är de sällan förnuftiga Mia som vinner. Så vi får väl se vad framtiden bjuder på. ;-)

Nä, nu ska jag gå och hjälpa Micke och lyfta av nått fat från släpvagnen.

Lite bilder på Ella från idag!

   

Nya biverkningar, Kameran

Ja, då har nästa biverkning uppstått. Har fått som exemaktiga utslag på handleden plus att de kliar på ovansidan av händerna. Men vad jag förstår så är de bara att smörja så försvinner dem snart. Men man kan ju verkligen undra hur nyttiga dessa tabletter egentligen är?

Annars mår jag fortfarande Skit. Fattar inte jag som aldrig brukar bli förkyld och dem få gånger jag blivit de så brukar de ju gå över på ett litet kick. Nu är jag snart in på andra veckan. :-(

Måste även beklaga mig över kameran. Gud vad jag saknar den. Tycker mig se Kort tillfällen hela tiden, sånt man verkligen skulle velat knäppa på för minnet skull. Men men de lär väl dröja innan man får tillbaka den så de är väl bara att lära sig att leva utan.

Skola & Jobb

Ja, idag har man sökt till högskolan. De blir sjuksköterska i Sundsvall eller om jag inte kommer in på de så blir de kanske Matmatik och naturvetenskaps lärare i Härnösand. Hoppas så klart att jag kommer in i Sundsvall. Men man vet ju aldrig. 

Har även fixat så nu är de klart med Jobb i sommar. De blir Sjukhuset, på avd 16 första perioden och på medicin tror jag den andra perioden. Fick jobba natt, fick ha önskemål om schemat och 5 kr mer i timmen än om jag jobbar inom kramfors kommun. Så de känns riktigt bra. Och så går de ju inte heller att komma ifrån att på ett sjukhus händer de mer och man har större möjligheter att lära sig. Vilket kan vara ett stort plus om man ska börja läsa till Sjuksköterska till hösten. :-D Så nu är de bara att hålla tummen för att jag kommer in och allt går efter planer för engång skull. *Hoppas*
Hade ju tänkt söka socinomutbildningen med, men då den ligger i östersund la jag de på hyllan. Känns nog illa att de kanske blir Sundsvall.

  

Stor saknad!

Idag är de två år sedan Dennis kom och lämnade oss. Livet är så orättvist, varför ska sånt här får hända? Men han är absolut inte glömd och han kommer alltid att finnas i våra hjärtan.

Här hemma brinner ett ljus i minne av våran och himmelens finaste ängel. Vi saknar dig!♥



bilden är hittad på nån sida på nätet, har tyvärr glömt vart. :-(

Skatten!

ja, då har man hunnit med att kolla hur mycket man ska få tillbaka/betala på skatten. 7000 tusen vart de tillbaka för mig och Micke fick tillbaka 13000 så tillsammans vart de lite mer än 20000. Känns ju rätt bra. :-D

Annars är de som igår här hemma, i alla fall med mig. Helt slut och fruktansvärt förkyld. Barnen får vara hem idag oxå men de är bara för att jag orkar inte fara iväg med dem. :-(

Roaccutan

Fy, vad jobbigt de börjar bli nu med alla biverkningar. Helst läpparna som helt har spruckit sönder och är dessutom uppsvullna. Smörjer med vasilin HELA tiden men efter två min så är dem lika hemska igen. Håller på att bli tokig.

Sa dessutom härom dagen till Sara att jag tyckte att de såg mycket bättre i huden, Jo vist snacka om att jag får äta upp de nu. Har inte fått så många nu men STORA och infekterade. Inte roligt. Alla mina sår ser faktiskt för jävla ut, vet inte om de är pga av medicinen.  Att man kan få utbrott i början viste jag om, och de är bara att acceptera. Och de känns ändå helt okej, då jag vet att de förhoppningsvis aldrig kommer bli så här igen. Annars kan jag känna lite smärta i lederna och från början tappade jag hår men de har faktiskt stabiliserat sig nu. Nu vill jag bara att veckorna går fort så medicin har får göra sitt och man förhoppningsvis ser ett resultat. 

Har även läst att man kan bli deprimerad av dessa tabletter, men de är inget jag märkt av alls. Psykiskt mår jag Kanon. :-D En annan sak som ska bli spännade att se är hur huden kommer att reagera när solen blir starkare. Dem säger ju att man blir väldigt känlig. Hoppas verkligen att jag inte kommer vara en av dem mest känsliga. Jag som älskar att vara ute med barnen och då helst i solen.  Men man kommer  får smörja sig med minst 30.

Ja, de var en liten delrapport. Kommer fler längre fram. 

Måndag

Usch för måndagar. Och helst denna. Mår fortfarande inte bra. Men nu känns de som om de är en tjurig förkylning som ligger i kroppen och inte riktigt bryter ut.
Dessutom kändes Wille varm i morse så de blev inge dagis för dem heller. Så nu sitter vi här hemma, två hängiga och två med full med energi. Blir nog en intressant dag de här. :-)

Just nu har Ella varit ut i hallen och lånat Leos skona och är ute och promenerar med sin docka.  Nä, nu hoppade hon upp i soffan och bäddade ner sig under filten för att se lite tv med Leo och Wille. De är något hon är väldigt tidig med, att visa intresse för tven. Grabbarna såg aldrig på tv förrän dem fyllde 3. Nu sitter Ella i regel inga långa stunder men 10-15 kan hon sitta. Fast de spelar ingen roll om de är tecknat eller vanlig tv. Hon är lika intresserad än då. Som i fredags tex då hon var uppe och såg hela lets dance. Och hon såg verkligen hela. Hon är så intresserad av dans och Musik. Har hon tråkigt någon dag så är de bara att sätta på datorn och slå på lite musik så sitter hon där och lyssnar och dansar.

Nä, nu ska även jag gå till soffan och bara mysa med mina underbara troll.

Sliten!

Fattar inte vad de är med mig. Är sååå slut. Orkar inget och känner mig allmänt risig. Har ont i magen och så fort jag rör mig får jag en hemsk mensvärk. Vet inte om mens är på G, eller om de är nått med spiralen eller om de är min medicin som gör de? Tror nästan att jag får ringa dr i morgon om de inte blir någon skillnad.

Annars är allt som vanligt här. Jag och Ella har suttit i soffan och sett på skidor hela dagen. Micke och grabbarna är hos Anita och drar om vattnet hennes. Nä, nu måste jag se på skidskyttet.
Men skiver mer i morgon.

Skola och film

Idag har de inte blivit mycket gjort förrutom skolan. Nu är de sex uppgifter kvar och sedan är jag klar. Måste säga att de går hyftsat, hittills är de vg på de flesta arbeten. Bara ett som de vat ett G på. :-( Men men man kan ju inte vara på topp jämt. De jag gjorde idag vart i alla fall VG. Så de känns riktigt bra att man kan fixa nått huvudtaget trots tre ungar som springer runt ens fötter och ska hjälp med allt och inget.

Men i morgon ska grabbarna få gå på dagis, Ella får vara hemma en dag till då hon är så orklös. Idag har hon sovit tre gånger och nu har hon sovit sedan 18.40. För övrigt är hon som vanligt, ingen feber inte speciellt snorig, lite hosta med de är allt. Så jag hoppas verkligen hon är piggare i morgon, för annars blir jag nästan allvarligt orolig. För så här brukar hon ju inte vara.

I kväll blir de film med gubben. Har inte sett Twilight så jag hade tänkt att vi skulle se den. Älskar ju den typen av filmer. Hoppas bara att de är lika bra som jag hoppas.

Full fart och oro!

Ja, de så man kan sammanfatta min dag. Full fart är de hemma, då barnen är hemma. Pojkarna får vara hemma dem med nu när Ella är hängig. Även om nu Ella är piggare idag igen, så tror jag dem kommer att vara hemma imorgon med. Är så onödigt att skicka iväg dem till dagis för tidigt. Så dem smittar dem andra eller bara blir sjuk på nytt. Och även om de blir lite svårare för mig att fixa skolan så är de sååå mysigt att ha dem hemma. Så man får rå om dem riktigt. Även om jag nu vet att dem behöver dagis oxå.

Oron är för min syster som ligger under kniven just i detta ögonblick. Hon ska göra en käkoperation och inte är de någon liten operation heller. Både övre och nedre käken ska flyttats. Tyckte hon sa att op skulle ta 5-6timmar. Vill bara att sköterskorna ska ringa till S och tala om att allt gick bra och att oprationen är klar.

Nä, nu vaknade min stumpa bästa att sluta.

Magsjuka m.m

Ja ännu en helg har snart nått sitt slut. En helg som präglats av en lite magsjuk jänta. Började efter dagis i fredags att hon var gnällig och längre kvällen gick desto hängigare blev Ella. Man såg på henne att hon var dålig, och hon var som hon hade 39 graders feber. Men när man kände på henne var hon nästan inte alls varm. Sa til Micke att nu har hon nog åkt på Magsjuka. Viste att de gick på dagis. Och mycket riktigt så vaknade jag av att gumman hostade till, jag upp fort och lyckates få henne ur sängen innan hon kräktes över hela min. Jag som hade tänkte försöka rädda hennes fick nu allt i min i stället. Så de vara bara att bädda rent i den i stället. :-(  Hon kräktes bara en gång och hela lördagen gick hon som i en dimma. Skulle bara sitta med Mamma och mys. Hon var sååå mysigt. Inte så ofta nu förtiden hon har tid med mig på de viset. Dagen var ännu mysigare av att vi för en gång skull var hemma allihop. Med Wii, god mat och melodifestivalen så vart de helt perfekt trots sjukdom i huset.

Idag är Ella som vanligt, däremot har Leo gått och blivit förkyld. Hoppas att de stannar vi de. *hoppas* Idag blir de mindre mys och mer städning. Har precis städat ur badrumsskåpet och gisses vad skrot man samlar på sig nu väntar jag bara på att Micke så ska vi ta och röja bort allt skit från övervåningen oxå.

Tror inte att de blir nått utbygge av huset av oss i år. Utan vi tar nog och väntar till nästa år. Känner att vi vill samla ihop lite mer pengar och grejer först. Känns om de ändå ska göras så ska man inte behöva snåla. Och de är ju inte så att vi inte klarar oss. De enda är att vi bli tvyngen att lägga in en ny matta i köket så länge. För som de är nu kan vi inte ha de i ett år till. Och jag måste fixa rummet åt Ella. Så vet någon av en vit eller rosa billig tapet eller en golvmatta till köket så får ni gärna tipsa mig!

Måste ju oxå göra en lite rapport om tabletterna jag äter.  Har nu ätit dem i två veckor. Och nog känns det. Torrare läppar kan jag nog inte få, tappar hår i massor, och jag känner av mina leder på kvällarna. Vet inte om jag kanske skulle behöva sänka dosen lite. Äter en rätt stark dos.

Resultatet så här länge är, katastrof. Ser värre ut en på mycket länge. Fast som jag har förstårt är de jätte vanligt att man bryter ut till en början, för att sedan se en förbättring för varje månad som går. Så jag hoppas på de. Och ska jag vara ärlig så tycker jag att  huden ser mycket klarare och piggare ut på dem ställen jag inte fått nått. Så de gäller bara att ha tålamod så kommer detta nog att bli bra. Känner mig hoppfull. :-D

Nä, nu ska jag gå och lägga lillfröken för en liten tupplur. 

Ha de gott!!  

Fattar inte...

Hur kan de vara fredag i morgon? Dagarna gå så fort att jag får panik. Iofs så har jag hunnit med mycket med skolan denna veckan men för övrigt har jag inte gjort nått särskilt bara varit med barnen och tagit hand om hus och hem även om den biten blivit något åtsidosatt, får ta igen de i morgon. 

Fast nu har jag ju lovat barnen att dem ska få vara hem från dagis i morgon och bara mysa så vi får se hur mycket städning som blir av.
 Inga bilder kan jag heller lägga ut då min kamera eller rättare sagt objektivet har gått sönder. Ska skicka den på lagning i morgon så forhoppningsvis så får jag tillbaka den fort.... Hoppas bara att de går på garantin, vilket jag tycker de borde. Men man vet ju aldrig. 

Nä, nu ska jag försöka få gubben min att sluta jobba så vi kan sätta oss att mysa framför en film. 

  

Härlig helg!

Igår var vi ner till Sundsvall på barnkalas, Linus fyllde fyra i onsdag. 4 hela år har stor grabben blivit och som alltid blir man chockad över vad den tiden tagit vägen.
Pojkarna har hela dagen idag gått och pratat om "ninus" och att dem ska fara dit. Så de var riktigt lyckat födelsdag kalas om man fråga dem. Ja, även om man frågar mig. De är alltid lika trevligt att träffa systrarna och brossan, med barn. Skulle verkligen velat haft dem närmare mig, för jag saknar dem sååå mycket.
Efter kalaset bar de av hem med snabba däck, då Micke skulle ut på vinterfesten i kramfors, tror han hade riktigt skoj. Han kom hemvinglande i natt kl 3.30.

Kl. 10 väckte vi honom för en hel dag ute med barnen. Vi hade lovat att vi skulle fara och åka skridskor och så vart de. packade lite fika och varm choklad och sedan for vi upp till styrnäs skola. Trodde att Leo skulle vara hockey stjärnan i familjen. Men vad fel jag hade. Wille var den klart bättre på skridskorna. Han var Faktiskt riktigt duktig, för att vara första gången. Jag stod med hakan på isen, hela tiden. Leo är feg när de gäller saker han inte kan, så han var som en säck potatis vid första försöket. Men då han såg Wille på skridskorna vill han testa igen. Då gick de mycket bättre.
Även Micke och jag åkte lite. Måste vara minst 15 år sedan jag åkte, men de gick rätt bra trots 4 storlekar förstora skridskor.

Efter skridskorna åkte vi upp till C & V för att lämna lite väggspackel som vi hade inhandlat åt dem när vi var ner till Sundsvall. Så vi vart kvar där en stund. Och när vi skulle fara fick barnen syn på E fyrhjuling så då skulle dem köra den.  Och vi höll inte på att få dem därifrån. Så om de är nån snäll människa som har en massa pengar som ligger och samlar damm, så  vill min grabbar såååå Gärna ha en sån. ;-D



    
Skridskor prinsarna

 
Skojigt de här!



Söt

Fyra små...

Idag har jag varit barnvakt en sväng åt R och R som skulle åka slalom. Kändes hedrande att dem litar på mig så pass att dem lånar ut deras underverk. Och inte var de några som helst problem trots att hela min egna barnaskara oxå var hemma.

Idag har jag äntligen tagit mig i kragen och börjat med min träning. De ändå tråkiga är att jag inte får träna så hårt nu när jag äter medicinen, för de är lätt att man får problem med lederna. Så idag vart de en sväng på badhuset och simmade. Var riktigt härligt men skulle vara ännu roligare om man hade lite sällskap, så man har nån att snacka skit med i bastun och så. Få se om man kan lura med någon här framöver. När de gäller medicinen så är de bara min andra dag i dag men trots de så känner jag redan att huden är torr. Vilket är en av de vanligaste biverkningarna. Så nu gäller de att smörja o smörja.

När de gäller barnen så är allt som vanligt. Dem växer o växer och utvecklas. Och då helst Ella. Som för varje dag nu chockar med nått nytt man inte viste att hon kunde. Igår tog hon och drog på sig Willes overall, alldeles själv och de vart alldeles riktigt, benen där benen ska vara och armar där armarna ska vara. Idag när vi skulle fara till R med T när vi passerar dagis säger Ella till mig -Mamma, där titta dada. vilket betyde mamma titta där är dagis. Och då har ungen gått på dagis i 1 1/2 vecka. :-D
 
Nä, nu ska jag se klart ER, eller Cityakuten som de kanske heter på svenska.


RSS 2.0