De är som vanligt...

...Jag hinner inte med att skriva några inlägg. :( Jobbar för fullt och känner att de är så mkt annat som jag vill göra när jag väl är ledig. Nu jobbar jag bara tre nätter till sedan är jag ledig i hela FYRA nätter. *underbart* Jobbar sedan bara två helgen på rad. Vilket känns mkt lyxigt. Och första helgen i Augusti bär de av ner till Sundsvall för en helg med flickorna. Då blir de TOMAS LEDIN till Veronicas stora förtjusan. :D Inte ofta man är i Sundsvall och sover på hotell så de ska bli skoj bara de. Dock kommer de nog att kännas lite knepigt då man vet att mamma & pappa bara bor ett par km bort.

De är inte heller så länge kvar nu innan de bär av ner till Stockholm för att gå på Lady Gaga. Även då blir de övernattning på hotell, och så klart en massa shopping och annat skoj.

Sedan ska även Micke & jag fara upp till Vilhelmina för en Weekend på hotellet där. Fick ju de i present när jag fyllde 30. Så här framöver blir de mkt nätter på hotell, och ska jag var ärlig tror jag inte jag sovit på hotell tidigare här i Sverige.

Nä, nu måste jag nog gå och knåpa ihop någon mat, Ella börjar nog bli hungrig. Micke är på väg ner till Sundsvall för att hämta upp grabbarna som varit hos bästa Moster Fie i fyra dagar. Så jag kan lova här hemma har de varit tyst dem sista dagarna. :(
 
P.S Äntligen är knäet bättre *peppar peppar* 


Ha en trevlig helg!!! <3
 
 
 

Två nätters ledighet!

Då var man ledig igen, denna gång är de åter igen bara två nätter. Kanske inte så mkt att hurra för men ledigt är ledigt. :D

Jag har precis hämtat barnen hos deras farmor, där dem har tillbringat två nätter. Då Micke fortfarande jobbar och Amanda har farit hem för att gå på Gatufesten. Annars är de hon som fått äran att vara med mina troll nu på sommaren då både Micke och jag jobbar. Vilket har funkat super bra. De är tur man har en sån underbar lillesyster som ställer upp för sin storesyster med familj.

Denna sommar blev inte riktigt hur jag hade tänkt när de kommer till jobbet och ledighet så förra veckan tog vi och beställde en utlandsresa. Så till hösten i September far vi. Ska bli skojigt och underbart härligt. Vi fara tillsammans med Conny & Veronica med barn och Kicki. Så de kan inte bli annat än bra.

Träningen ligger just nu helt på is, då jag i fredags fick penicillin för halsfluss. Men efter avslutat kur så j*vlar är de bara att börja om, och med lite flyt så har knäet fått den vila den behövde och tänker vara snäll med mig här framöver. *pepp pepp*



RSS 2.0