Är de inte de ena så är det det andra...

Ja nu tyckte då iallafall fall jag att de skulle vara noooog med sjukdomar! Men inte då, nu är jag så täppt i näsan så hälften vore nog. Tycker de är så otäckt när man måste andas med munnen. Men mår iofs för övrigt helt utmärkt! *peppar peppar*. Har till och med tränat en timme idag, dock blev de bara på orbitreken. Nu har äntligen motivationen och inspiration kommit åter. Så nu jäklar kör jag hårt igen. Tar väl ett tag innan man är tillbaka där man va, men jag vet att de går. Kika bara på V som trots operation och förkylning körde tjejvasan på 2h och 5 min, hur jäkla impad blir man inte. De är bara att lyfta på hatten för damerna, får ju inte glömma K helt otroliga prestation heller :)

Barnen är äntligen pigga, ja i alla fall grabbarna. Ella hostar fortfarande och är otroligt blek. Men har för första gången på en vecka ingen feber ikväll, så jag håller tummen att hon är på bättringsvägen hon med. Sedan hoppas jag de tar ett år tills någon i huset blir sjuk igen.


Natti natt


Sjukstugan...

Ledig i två dagar men inte har de blivit nått skoj för de, har inte ens varit utan för dörren. Alla tre barnen är nu sjuk/hängiga. Feber, huvudvärk och hosta har dem delat med sig till varandra. Ella är hängigast och Wille är piggast men då har han åt andra siden varit sjuk sedan förra veckan. Så har vi otur är Leo och Ella inte pigg förrän slutet av denna vecka. Härligt med februari och vinter ;) det är tur att Micke och jag kan pussla hyfsat så vi inte allt förlorar allt för många arbetsdagar sedan känns de jävligt att vara hemma då man vet hur jävligt de ser ut med att hitta folk som kan jobba istället för en. Men Micke har en stor fördel som inte jag har. Att kunna jobba hemifrån. :) så är inte barnen frisk torsdag får han jobba hemifrån. Så de så! :D

Nä nu är de bäst att krypa ner och snusa lite på kudden, om allt går som planerat blir de en sväng på stan i morgon. Så håll tummen för mig, behöver verkligen komma ut lite.

Vilken underbar fredag

 
 
Idag har jag varit ledig och lika så mina små troll, studiedag på skolan. Så idag har vi bara myst och spelat wii. :) Hade tänkt att vi skulle ta oss till skridskobanan men då Wille är hängig så håller vi oss inne. Har även hunnit tvätta och städa lite, och lika bra var ju de då man har jobb resten av helgen. Sista veckan har det börja falla på plats allt och jag känner mig inte lika stressad, mycket kvar att lära men med min arbetskamraters hjälper så fixar jag nog detta, tvivlar lite mindre nu :)
Annars mår jag äntligen bättre och nu gäller de att ta i tur med träningen och kosten igen. Var ute en sväng med V igår och åkte skidor. Men gisses vad slut jag vart, nu känns de att man varit sjuk. Men konstigt vore annat. Känns lite tungt bara att börja om från början, men får trösta mig med att jag vet att det går att bygga upp både styrka och kondition igen. Annars måste jag oxå skryta lite över min lille syster Sara som nu också börjat träna. Hon gör de så jäkla bra tycker jag, vet att de inte är så lätt då man har tre barn. Men de går om man bara ger sig fan på de, plus att jag är helt övertygad att mår man bra så är man helt klart en bättre mamma oxå. Så heja heja Sara!!
 
Trevlig helg på er alla!
 
Bjuder på en bild på två av mina bästa. <3
 
 
 

Har de vänt nu??

Vilken hemsk vecka jag haft, först influensa/magsjuka i ett par dagar. Sedan när de väl gav med sig, så kom nästa roliga överraskning, utslag fulla hakan som jag lovar inte var/är vackra plus att smärtan i dem är outhärdliga nattetid. Var till dr i torsdag, som kliade sig i håret och viste inte alls vad de kunde vara, men tyckte de var dags att ta lite mer prover och sedan skrev han remiss till hudklinken. Då detta inte var första gången utan tredje utbrottet sedan november. Jag misstänker att de dem då trodde var bältros egentligen var nått helt annat, samma som denna gång. Väl hemma säger gubben att han har en mirakel kräm som funkar på allt. Hundsalva som han kallade den, desperat som jag var så testade jag, och till min stora förvåning verkar de funka. Tänk vad han kan min gubbe. :D
Idag tog jag i alla fall att trotsade allt och tog en underbar skidtur med V uppe i skällsjön, gud så jag saknat att röra på mig. Men nu är vi på G igen. Jag efter alla sjukdomar och V efter sin blindtarmsoperation. :)

Med barnen är allt bra. Pratade med psykologen som ska göra utredningen på Leo här i veckan, och nu verkar de som de börja hända nått. Men de är helt sjukt att de tagit ett helt år, visar verkligen hur mkt denna kommun värdesätter att barnen får en bra och utvecklande skolgång. Ella har precis hämtat sig från vinterkräksjukan, lill-hjärtat kräktes i ett dygn utan att gnälla en enda gång. Helt otroligt!!!! Själv låg man för döden kändes de som.
Wille är de som vanligt med. Sitter som vanligt och spelar, är de inte på wii han spelar så har han backup planer 3ds, datorn iphonen eller ipaden. Så är han hemma så är de i regel där man hittar honom.

Nä, nu är de dags för en dusch och sedan blir det att kika på melodifestivalen med barnen, dem påstår att Sean Banan ska vara med ikväll?! De får man ju bara inte missa!!! ;)

Trevlig helg

De finns hopp!!

Igår hade vem som helst kunnat skjuta mig, så illa var de! 38,6 i temp värk i varenda led och en mage som inte viste om den skulle kräkas eller inte. Blev dock bara en ynka liten kräkning och de tackar vi för. Idag känns de mycket bättre har dock fortfarande huvudvärk men tror och hoppas den är borta i morgon. För nu vill jag inte vara sjukskriven från jobbet nått mer. Känns inte alls skoj att börja så här på sitt nya jobb. Men åt andra sidan går de ju inte att göra så mycket åt de heller.
Så i morgon är de nya friska tag som gäller :D



RSS 2.0