vågar jag...

Skrika hej??? De känns som de äntligen har vänt! Bältrosen har nu äntligen torkat och ser idag mycket bättre ut. Dock inte bra än, men tanken på hur de har sett ut och känts så är det en stooooor förbättring. Dessutom har jag idag haft energi!!! Har lyckats städa hela över våningen. Hade en mycket nöjd familj ikväll när dom kröp ner i nybäddade sängar. :) men nu är den energin slut så jag borde nog också sova nu.
 
 Natt i natt 
 

inge vidare!!

Har gått och fått bältros. En mkt otrevlig och smärtsam sjukdom kan jag lova. Dessutom har jag fått den i ansiktet. Kan de bli värre? jo, de blev en sekundär infektion oxå. Plus att mer olägligt kunde de heller inte kommit under första veckan på praktiken. Japp, vist har man flyt!! Har nu fått läkemedel som ska tas 5 gånger dygnet och tycker att de ser lite bättre ut idag. :)

Förra veckans tenta kändes helt okej, så nu hoppas jag verkligen att känslan stämmer. Skulle kännas så jävla underbart om jag gick och klarade den på första försöket. Helst då de lite känns som om jag bara fixar den så finns det inget som kan förhindra att jag ska få min legitimation. :D Om jag nu inte går och får några fler lömska sjukdomar dvs, tycker att de borde vara nog med det nu för i år i alla fall. ;)

Ha de gott där ute!!

C-uppsats klar!!!

Lyckan är total, detta otyg till uppsats som jag gruvat mig för i 2,5 år är klart och godkänt. Dessutom måste jag erkänna att de inte alls varit så trist och jobbigt som jag trodde de skulle vara. Tvärtom, känns som jag har lärt mig massor när de kommer till att skriva. Kanske inget som jag kommer att ha så stor nytta av när de kommer till mitt blivande yrke ,men ändå :D Måste även berömma min skriv kamrat som varit strålande under dessa veckor.

Tror dock inte att mitt bloggande kommer att öka den närmaste tiden. Nästa vecka är de dags för sista stora tentan, den Nationell klinisk slutexamination. Känns lite sjuk att denna tenta på 0,5 hp kan vara de som ska få avgöra om jag klara examen eller inte. Måste bara se till att klara den, men de känns tufft. Och värst är att om jag inte klara den så har jag bara en chans att göra om den. Ingen press alls här inte!!! ;) Sedan veckan efter tentan på börjar jag min sista praktik.

Annars flyter livet på som vanligt här. Hemma är de full fart med barnen och träningen försöker jag hinna med så fort tiden finns. Har sista veckan börjat springa lite mer igen. Och måste erkänna att de känns jävligt skönt. Blev lite paff när jag insåg att konditionen trots att jag tränat den så lite dem sista tiden, inte alls är så tokig. Vist den kan bli mkt bättre. Men de är något jag får jobba på. :D

 
 


RSS 2.0