God natt!!

Nä, nu tar jag mitt pick och pack och går och lägger mig. Upp tidigt i morgon för den underbara tentan. :(
Efter tentan hade jag tänkt hinna ta ett pass på helex innan jag far hemöver igen, bara för att jag missade pumpen i torsdags.
Natti natti

Design byte på G, ursäkta röran

;)

Energikick!!

Efter frukost blev de en runda med skona, 5.5km blev de. Men måste säga att de kändes som två mil. Känner mig stel i en axel och fått skavsår på hälen efter promenaden igår. Inte roligt att springa med de kan jag lova. :( Däremot kan jag lova att nu har jag fått en energikick som heter duga, snack om att endofinerna jobbar för fullt. :D

Nu ska jag skicka iväg Ella gumman som ska på kalas idag, sedan ska jag hoppa in i duschen och bege mig ner till Sundsvall för att plugga lite inför Tentan i morgonbitti.


Ella på väg på kalas

Hämta bild.JPG (266,3 kB)

Plugga eller inte???

Känns som att jag verkligen skulle behövt plugga men jag vill verkligen inte!!!! Känns som att jag gett upp lite, gillas inte men så känns de. De får liksom går hur de än går så får jag ta de senare i värsta fall. Japp så blir de, tänker göra nått trevligare av min lördag. :D
Funderar på att ta en sväng in till kramfors och dollar. Måste köpa sköljmedel och lite annat sånt smått och gott. Skulle vara trevligt med sällskap, så jag har hört med M och hon har lust att hänga med, väntar dock på svar. Annars får jag försöka lure med gubben och barnen. Sedan skulle jag även vilja trycka in en springtur i kväll. Har inskaffat ett par nya joggingskor som jag är lite ivrig att få testa. Dem gamla har jag lyckats slita ut dämpningen på, vilket gör så ont i mitt hjärt. Då skönare och bättre skor nog inte finns. :(
Ny skona
Gel-Kaeda Asics Lila/Svart/Vit

Hemma igen <3

Ja, då var man på hemma plan igen. Veckan har gått fort och mamma och har skämtbort oss som mammor bara kan. <3 Hoppas verkligen verkligen Mamma och Pappa vet hur mkt dem betyder för mig, skulle aldrig nånsin fixat skolan utan deras otroliga stöd. Blir jag som får gottgöra dem sedan när jag är klar med studierna.
Idag är de städning, tvättning och pluggning på schemat. Tvätten är instoppad, mattorna ute på bron, böckerna ligger på bordet och jag har nu läst tre kapitel ur en av böckerna och känner att jag faktiskt börjar få lite kläm på de hela. Dock tror jag inte att tenta kommer att gå lysande ändå men men. Ska jag vara helt ärlig så börjar detta ämne att växa hos mig, vore de inte för att tentan så är detta något som jag faktiskt gillar. Men tala inte om de för någon ;) Ämnet tilltalar nog den matematiska sidan hos mig, och ni som känner mig vet att matte var mitt absolut starkast ämne i skolan. :)
Nä, nu är de bäst att jag fortsätter så jag kan ägna mig åt nått roligare i kväll.

Borde sova...

Men tror jag är lite övertrött och hamnat i andra, ja kanske till och med tredje andningen! Ligger i stället här och funderar på spridningsmått, P-värde, variablar och annat super spännade saker!!! ;)
Saknar redan mina små och min stora prins där hemma!! ♥
Nä kanske dags att göra ett försök att sova, klockan(mamma) ringer klockan 7.00 i morgon står de pluggning på schemat  hela dagen.

Vilodag

Hade vist vilodag idag men de lyckades jag förtränga och tog en runda ändå!! Vilket jag inte skulle ha gjort för fy så tugnt de var idag. Mådde super kast när jag kom hem, kan iofs oxå beror på avsaknaden av sömn i natt plus att biten jag sprang var rätt backig och tung i sig. De vart i alla fall 4.87km. Får ta min vilodag i morgon i stället :D

Usch..

I natt har jag inte sovit många timmar. Har de inte varit mardrömmar så har kattorna i omgångar väckt mig för att gå ut. :( Ella och jag har tagit oss ur sängen och första kopp kaffen är på G för mig. Har en känsla att de kommer bli mycket av den varan idag. Men hade vi kunna valt tror jag både Ella och jag hellre legat kvar ett par timmar till men  men...
När fikat är intagen är de bara att hoppa in i bilen och fara. *jippi* ;)

Härligt att vara trött ibland...

Precis hem kommen från dagens pump-pass. Idag tror jag minnsan att jag tog ut de som ska tas ut. Benen skakade armarna vill inte riktigt lyda. Och knäpp som man är så känns de alldeles underbart. För är de nått jag hatar så är de att komma ifrån träningen och känna att de fanns mer att ge. De ska göra ont och de ska kännas, annars får de va. ;)
Nu ska jag gå och packa ihop Ellas och min väska för denna vecka, men troligen blir de bara två nätter som de lät på V idag. Så de känns lite mer okej, har nog blivit lite bortkämd med att kunna vara hemma, så nu känns allt tugnt. Men en månad kvar på denna termin och sedan är de sista terminen till hösten, så de är bara att bita ihop och fortsätta kämpa.
Nä, nu är de bäst jag börjar packa...
Natti natti!!!

Tackar vet jag vänner och god mat!!

Idag har de inte varit någon bra start på dagen, vädret gör sitt, tenta om en vecka, vara borta hela veckan osv... De gör att livet inte alls känns så roligt som de borde! Men efter att pratat med V från skolan, bokat in en date med Maria och pumpen att se framimot. Vände denna dag till en rätt bra dag ändå :) Kan bara konstatera att jag har världens bästa klasskamrater och vänner. Är så tacksam för att ni alla finns. <3
Dessutom skulle gubben stanna på vägen hem och köpa baguetter och massa goda fyllningar, så middagen idag blir även den nått att längta till. :D

Trist...

Vädret är verkligen inte de bästa idag, regn regn och åter regn. :( Idag sitter jag och går igenom artikeln inför tentan nästa måndag. De är minst lika trist som vädret. :( Om två timmar har jag dessutom utvecklingssamtal på skolan med Leo. Ska bli skoj att hör om de blivit någon skillnad sedan han fick öronapparaten.
Ikväll blir de pumpen som alltid och i morgon bitti fara jag och Ella ner till Sundsvall för tre nätter där.
Hade även tänkt försöka få in en date med Maria idag, men de verkar tunnt med någon tid över. Jag som var så sugen att surra av mig lite. Tror att Maria förstår men de känns liks förbannat jätte trist. :( Fast iofs får jag glädja mig åt att jag fick ett sms av henne  i morse och de blir vist en extra konsert med Lady Gaga, så nu jävlar ska vi bara ha biljetter. :)

Hahaha...

De gick bra att åka inlines. Kom hem med alla kroppsdelar intakta men gisses vad trötta jag blev i fotleden, hoppas de blir bättre med tiden? Gick ändå rätt hyftsat måste jag säga, vart 10km. Varierade mellan att skate och att köra med stavar och staka. Men framför allt var de super skoj. Så de blir helt klart fler gånger :D Så tack igen V & K för att ni dra med  mig på allt. ♥
Nu blir de mys i soffan med gubben ska se Swat: firefight

Inlines

V smsade för en lite stund sedan , hon var sugen att testa sina nya rullskidor och tyckte att jag skulle hänga med. Har dock inga rullskidor utan har inskaffat ett par inlines. Så idag verkar de som de blir premiär turen. Kanske blir de första och sista gången. Vet att V kommer att skämmas när hon ser mig, men de skiter jag i. Cykelhjälmen åker på, lika så knäskydden. Kanske kan jag rädda lite av kroppen på så vis. :D

Vad ska denna dag bjuda på då?

Undra vad jag ska hitta på idag?? Funderar om jag ska ta och gå upp en våning och rensa ut en massa för stora och för små kläder, en och annan trasig leksak skulle oxå behövas slängas. Men orkar jag, - ja de är den stora fråga!! Eller har denna dag nått trevligare att bjuda på? Skulle egentligen ha bakdag idag med R, men hon kände sig inte så pigg så vi flyttade de till nästa helg.
Kanske skulle jag sätta mig och plugga, tenta om en vecka och jag har verkligen inte läst ett skit, i alla fall inte så mycket som jag skulle behövt. Men de låter trist de med. Ja, vi får se vad de blir!! Jag återkommer ikväll med en liten rapport ;)

Ett lördags pass!!

Ja, då var de dags för nästa träningspass. Idag står de joggningtur på schemat igen. Vi får se hur långt de blir, använder  mig av runkeeper och måste lovorda den appen. Tycker att de funkar kanon, den visar både distansen, förbränning, karta över sträckan du springer, rekord m.m. Verkligen kul att följa sin egen utveckling på så sätt.



Fantastisk dag!

Japp, dagen vart så lyckad som jag hoppades!! :) Kvällen avslutades med en mycket bra film, A little bit of heaven. En film precis i min smak, både rolig och sorgsen. En perfekt kombination. Sedan att Kate Hudson hade huvudrollen gjorde så klart inte filmer sämre. På slutet av filmen var de bara att plocka fram näsduken, länge sedan jag bölade så till en film. Den kan verkligen rekommenderas.

A Little Bit of Heaven? I'm Thinking Not So Much

Gick ju inte alls som planerat de där...

Vi hade bestämt sedan någon vecka tillbaka, konserten med Lady Gaga skulle vi bara se. Så Maria ställde sig i kö i samma sekund som dem släppte biljetterna. Men när hon kom fram vara ALLA biljetter slut. Helt jävla otroligt!!!!! Tycker verkligen de är dags att de kollas upp hur detta med Biljett försäljning går till, kan ju aldrig vara lagligt att de får gå till på detta sätt. Bolag som köper upp tusen tals biljetter enbart för att sedan själv sälja dem till högre priser. Konsumentverket måste bara reglera denna bransch.
Men vi ger oss inte, den 30 augusti ska vi stå där nere och rocka loss till Gaga, punkt slut...
Lady Gaga
Annars har denna dag börjat bra, sitter nu och smälter lunchen. Som idag vart keso med smak av fetaost och oliv och tonfisk. Helt otroligt gott, rekommenderas verkligen. Extra plus för den korta tilllagningstiden. :D
Eftermiddagen ska tillbringast med goda vänner, så jag har en känsla att denna dag kommer att bli mycket lyckad. :D
Hittade dessa skor när jag satt och surfade mellan lite sidor, så om de är någon som har en slant över och känner att dem vill köpa mig en liten present. Så lovar jag att inte tack nej.
Skor - Ed Hardy: Candance | Yttersidan av skon

Tips tack!!

Brukar alltid ta en protein drink efter träningen, men känner att de är kanske dags att ta nått innan med??
Detta är en jungel för mig och jag har helt enkel ingen aning om vad man ska ta?? Någon snäll där ute som har några bra råd och tips, skulle verkligen uppskattas?
Skulle dessa kunna vara nått, någon som testat??????

Torsdag

I natt har jag sovit som en prinsessa. Kan beror på att jag bestämde mig igår att nu är de dags att lämna all skit bakom sig, sedan har jag en känsla att våran joggingrunda igår också hjälpte till lite. De blev 6.3km med joggningsskona igår, men de var tungt då jag fortfarande har träningsvärk sedan pumpen i måndags. Och ikväll blir det ett nytt pass. :)
I morgon ska jag och Ella iväg in till Kramfors med ett gäng tjejor, för att shoppa lite och äta middag ute. Något jag verkligen ser framimot.
Annars blir de idag att plugga, bara drygt en vecka kvar nu till näst sista tentan denna termin. Måste se till att fixa dem, men fattar inte hur de ska gå till? Något tristare och mer svår fattat tror jag aldrig att jag läst tidigare. Men har de gått i 4 1/2 termin utan omtentor, så fan ska detta oxå gå. *tjurskalle* :)
Dessa skor står på shoppinglistan tills i morgon, hoppas verkligen de finns i min storlek. :D

Dags för en joggingtur...

...för att få ut de sista ur hjärnan, sedan är de jag som släpper detta och går vidare med mitt liv. Som jag sa på FB livet är för kort för att försöka påverka sånt man ändå inte rå på.
Jag förstår att de kommer finnas en del som tycker jag är jävlig som lägger ut detta här, men jag försvarar med att jag har försökt att reda ut detta på alla andra möjliga vis men ingen har som sagt gett mig ett enda svara, bara en massa undanflykter. Om att någon förklaring finns inte och att göra nått annat skulle bara göra saken värre?????
Dessutom måste jag få ut detta för de påverkar inte bara mig utan även hela min familj när jag mår så här dåligt och går och bär allt inom mig.
Från och med nu ska jag göra mitt bästa för att omge mig själv och min familj med positiv energi!!! :)

Vad var de som hände egentligen????

17 väldigt betydelse fulla år, i alla fall om man frågar mig. Men ändå slutade de så här???
Jag skulle önska att jag vist vad som hände den där dagen, men lär aldrig få nått svar på de. :( Nu har de gått snart fem månader och jag känner att de dags att berätta min version. Jag har försökt att få kontakt med personerna detta rör men ingen vill prata med mig. Att lägga ut de här är kanske inte de bästa men då får jag i alla fall en gång för alla ut allt som jag går och bär inom mig. Något som jag lovar har tagit kraft och glädje från mig.
Allt började en eftermiddag, då jag fick ett mycket aggresivt sms av min syster att jag skulle minnsan sluta snacka en massa och skit och att detta var de sista hon pratade med mig. Helt ovetande om vad hon menade ringde jag upp henne. Första 15 gånger jag ringde tryckte hon bara upptaget, hon var sååå ARG. Vilket jag förstår när jag fick hör av som hänt. Någons pojkvän hade ringt och sagt att Syrrans kille hade försökt att våldta hans tjej och jag hade vist vittna till detta. Detta är såklart bara rena lögner och detta har aldrig skett. Så jag ringde så klart upp killen i som kommit med anklagelserna, och mycket riktigt så sa han att hans tjej hade sagt så. Han sa även att enda anledningen till att dem inte gjort någon polisanmälan mot syrrans kille var att JAG hade hotat hans tjej så de kunde han ju inte göra. jag svarade snällt att hade de funnits en minsta lilla sanning i det hans tjej sagt, hade jag varit den första på Polisstationen. Och dem som känner mig vet att de skulle jag gjort utan tvekan. Efter detta bröts all kontakt med dessa människor, trots att jag som jag sa tidigare tusen gånger försökt fått en förklaring. Utan de enda jag fått är skäll av folk att JAG har ljugit och hotat. JAG kan SVÄRA på mina barn att jag verken ha ljugit eller hotat någon. Jag kan bevisa de till och med men hittills har jag inte ens fått en chans att försvara mig.
Jag kan nu bara spekulera i vad som låg bakom allt detta, men de är ju som sagt bara spekulationer från min sida. Så de lämnar jag utan för detta nu.
Det som gör mest ont i detta är att människan detta rör är en av dem människor jag älskar mest på denna jord, kanske just därför de är så tungt och de är så svårt att bara släppa detta och gå vidare. Alla jag känner säger till mig att jag inte ska bry mig om henne, glöm henne, du förtjänar bättre osv. Jag jobbar på de, de kan jag lova men att glömma sin bäste vän är inte så lätt. :(

Har den sista tiden...

känt ett behov att skriva av mig lite så därför startat jag bloggen igen. Känner att jag måste få ventilera av mig lite av mina känslor och omallt  som händer omkring mig. Jag kommer som tidigare att skriva om, Skola, kompisar, barnen men kanske med lite fokus mot träning. Har ju så här på "äldre" dagar börjat träna. Tränar bodypump två dagar i veckan sedan brukar jag även försöka springa 5-8km 3 gånger i veckan.  Ska väl egentligen inte säga jag utan vi är oftas tre som tränar ilag, jag, Veronica och Kicki. Är mycket lättare att komma iväg när man inte är ensam. <3
Ska även försöka förnya sidan lite, men de lär ta ett par dagar innan jag fått ihop nått som jag är nöjd med så denna design får duga så länge. :)
Ha de gott / Mia


RSS 2.0