Dåligt med uppdatering

Men i avsaknaden av inlägg så fortsätter jag att träna. Idag innan jobbet körde jag axlar/rygg, och inser att jag börjar bli "grov" ;) är lite rädd att de blir för mycket men men jag fortsätter som planerat så får vi se. Kosten kör jag som vanligt, vanlig kost med lite extra protein. Både kropp och själ mår bra av mitt sätt att leva just nu. :) Har ett område på kroppen jag känner att jag skulle vilja bättra mer än andra idagsläget och de är magen, men där verkar de sitta i sten att göra några större förändringar. :( Kom gärna med tips!
 
hittade ett måttband idag
Midja 71cm
höft 93cm
vikt 61,6kg
 
 
 

Inget mått band

Så måtten kommer senare. Vikt 61.5kg Gårdagens träningen vart ben/mage innan jobbet. Så idag infinner sig åter träningsvärken, härliga smärta. :D

Vart ska man börja???

Min filosofi när de kommer till träning är enkel. De ska vara kul och målet ska vara att må bra. Jag började att komma igång med träningen för ca 3-4år sedan och under den tiden har träningsmetoderna varit varierat. Har testat de mesta, Bodypump, boxning, gym, skidor, sprungit, tränat i grupp, tränat hemma osv. De som styrt vilken träning de blivit är nog de som varit smidigast och tagit minst tid från från familj, jobb och skola. fjol året var iofs inget bra träningsår då ena sjukdomen byte av den andra. Detta verkar ha vänt nu och pepper peppar de sista 3-4månaderna har jag varit frisk.

Idagsläget kör jag bara individuell träning. Började året med kondition och bodypump. Körde då bodypump 2-4ggr i veckan och 1-3 pass i veckan med kondition. Idag har jag åter lagt om träningen och de blir mindre och mindre konditionsträning och mer gym. Fick för mig för tre veckor sedan att jag skulle träna innan jobbet på sjukhusets gym och fastnade. Så nu försöker jag hitta ett bra träningsupplägg för gymmet. Något som är helt nytt för mig. Lördags vart de ben/mage. Igår körde jag rygg/armar/axlar. tanken är att de ska bli 3-4 gym pass i veckan och sedan kombinera de med skidor, jogga når lusten faller in ca 1-2ggr i veckan.
En annan sak jag märkt att när jag tränar så äter jag mer men bättre. Jag går inte på någon särskild diet utan äter allsidigt och när hungern faller in. Och när jag tränar är de ofta. Vilket i sin tur gör att jag inte går ner i vikt trots träningen. Men åt andra sidan har jag heller inga mål med att gå ner heller. Utan kroppsmässigt vill jag bara bli fastare. Skall försöka att ta mina mått och även vikt i natt när jag jobbar så ska jag lägga ut dem här. Kan vara roligt att de vad de bär vägen. :D





                                                                  Dem börjar att visa sig. :D

På begäran från syster....

Öppnas bloggen igen. Blir så småningom lösenord på den men till en början får den vara öppen. Sara är sugen att se mitt upplägg när de gäller träning. Inte för jag har nått egentligen men kanske växer de fram genom att skriva om de. Är mycket tacksam för tips och råd om de är så att någon vill dela med sig. 


RSS 2.0