Tenta, jobb och sommar!

Äntligen har vi fått resultatet från förra tentan, och Ett B blev de. Känner mig VÄLDIGT nöjd. Helst tanken på att de sa att 70% kuggade sig förra terminen på just denna tenta. De firade jag med en kebab rulle på marco polo ner i Sundsvall. Sylos kebab rullar är god men jag lovar att dessa rullar är minst 10 gånger bättre.
Idag är de torsdag och på schemat står de städning, pluggning och jobba natten. Tror jag börjar kl. 17, men måste sms och kolla. Fattar inte vad som har hänt med mig, vist jag har aldrig varit någon person som haft hel kontroll men nu är de hemskt. Har ingen som helst aning vad jag gör eller ska göra. Och vi ska inte tala om mitt minne. Nästan lite skrämmande. Vist man har många bollar i luften hela tid och jag får väl försöka skylla på de. Hoppas bara att de inte gå så långt att jag glömmer nått av barnen någonstans.

Annars är livet som vanligt här på Hammarsön, sommaren kryper sig närmre och troligen ska vi börja med att bräfodra huset och bygga altan i år, sedan får vi se om vi hinner gjuta platta och resa utbygganden. Detta är i alla fall den plan min gubbe har gjort. Fast vi får se han har en tendens att kunna ändra sina planer, plus att allt brukar ta länge tid än vad man tänkt. Men jag tror att jag flyttar om de inte händer nått i år. För gud så less jag är på huset nu, alla rum är mer eller mindre förstörd av olika saker. De är inge roligt att städa länge för spelar ingen roll hur mycket man är skrubbar går de bara inte att få bort allt skit. Nä, nu är de dax att sätta fart, så man får en tvättstuga, ett nytt kök och en ny stor toalett. Bara en större tvättstuga låter som ljuv musik i mina öron. Så håll tummarna att de går som planerat i år. :)

Nä ,nu ska jag städa innan jag sätter mig med farmakologin en stund innan de bär av upp till Sollefteå.

Ha de gott!

Åter i Sundsvall

Nu har vi anlänt i Sundsvall, jag, Wille och Ella. Och vi har de riktigt mysigt. Även om vi så klart saknar Papsen och Leo. Men varför ska man egentligen skriva de självklara? Jo, för jag har den sista tiden insett att de finns personer som inte alls verkar fatta någonting. Men men så är de iofs alltid. Så de är bara att skaka av sig och försätt och gör de man alltid gör, så gott man kan. :-) Och så länge de funkar för mig, micke och våra barn så är de huvudsaken.

Dagen idag har jag tillbringat fyra timmar på skolan. Eftermiddagspass till 17. Och en sak kan jag säga FY för dessa eftermiddags pass. Tappar typ koncentrationen efter en timme och sedan blir allt som en dimma. Inget som fastnar alls. Tyvärr ser morgon dagen lika hemsk ut. Fast tordagen är dock värst då vi kör både förmiddag och eftermiddag.

Efter skolan idag åkte jag hem till Momma och moffa och en mycket god middag intogs. En sak kan jag lova att när man är hemma hos Mamma så är de nästan som att bo på hotel. Hon lagar mat och donar hela tiden, trots att jag hela tiden säger att hon inte alls behöver, jag är trots allt snart 30 och kan själv. :-) Men samtidigt ska jag erkänna att de inte alls känns så dumt. De är verkligen inte varje dag som man bara kan ägna sig åt de roliga i livet och inte tänka på alla dessa måste saker som man annars tar i tur med. 

Efter middagen vart jag dö sugen på nått gott så jag bestämde mig för att ta en promenad bort på tempo. Hade som tur en av sulkysarna i bilen så Ella kunde hänga på. Precis innan vi skulle gå, kom Wille på att även han ville med. Han tyckte de var en gyllene tillfälle att träna på cykeln. Även om jag var mycket tveksam, tanken på att han bara cyklat en gång tidigare i år, så fick han de. Och han cyklade hela vägen och även om de blev lite små vurpor så fixade han de kanon. Han sken verkligen där han satt på cykeln. Var en hel del andra som var ute och promenerad/cyklade och social som Wille är tror jag han pratade med alla. :-) De är bara så härligt att se barn och deras lätttillgängliga sätt, tänk om man kunde få hälften av den som vuxen. Tänk vad mycket trevligare de skulle vara. För håll med mig, vist är de roligare att när man sitter på en buss eller när man möter någon att man får ett leende och ett hej, än att alla bara sitter och stirrar in i väggar eller går förbi med blicken i marken.

Nä, nu ska jag ta och krypa ner brevid mina troll och sova lite i morgon är en ny dag med nya prövningar och möjligheter, mest möjligheter hoppas jag. :-D

Natti natti   

Underbara helg

Helgen har varit mycket bra. Skulle egentligen ha jobbat både lördag och söndag men lyckas byta dessa två dagar mot torsdag, fredag i stället. Vilket gjorde att jag hade hela helgen med min underbara familj. Fredag kväll spelade vi kort med M & M. Vilket gick som vanligt, åt helvete. Fast även om kort spelandet aldrig går bra, så väger de trevliga sällskapet upp med råge. :-)

Dagen idag skulle jag egentligen ha tillbringat i Sundsvall och skola. Men när jag kom hem från buggen igår kväll hade Ella lyckas somnat, och hon skulle fara med mig. Hade inte hjärta att väcka henne, så jag kollade in mitt schema och inser att en dag kan jag faktiskt missa. Så nu behöver jag inte fara förrän i morgon bitti. :-) Idag frågade även Wille om han kunde få följa, och ingen blir ju gladare än jag när barnen vill vara med mig. Så efter att kollat med mamsen så får även han följa denna vecka. :-D

Är de någon som har missat att de äntligen är vår, hur underbart är de inte med sol och när man ser hur snön smälter bort. I helgen har grabbarna tagit fram cyklarna, ett riktigt vårtecken. Tyvärr insåg jag att de blir att köpa två nya cyklar i år. På Leos cykel är däcken så dåliga, och jag tror att köpa en ny cykel eller att köpa två däck blir ungefär lika dyrt. Willes cykel är alldeles för liten för honom. Han ser så rolig ut när han trampar och trampar men kommer nästan igen vart. Och dem älskar dessutom att cykla. Så självklart måste dem ha varsin ny. :-)
Idag har jag även varit duktig och varit ute på en promenad med Veronica, E och H. Verkligen trevligt, har tyvärr blivit alldeles för sällan den sista tiden att vi har setts. Men förhoppningsvis blir de bättre med den saken här framöver.

LITE BILDER FRÅN HELGEN










RSS 2.0