Ett år till nästa gång!

Ja, så var även årets jul över. De blev en fin Jul på alla möjliga sätt. Barnen verkar nöjda och annat vore konstigt. Tanken på hur mycket julklappar dem fick. Även om Julen har varit bra så kan jag ändå inte låta bli att tycka de är skönt att de är ett år till nästa. Nu är de nedräkning till Sommar som gäller. Någon som jag personligen mer gillar än jul och vinter. :-)

 

Wille framför julklappshögen!

Annars är de mest som vanligt hemma hos oss. Ella fortsätter utan blöja, och nu går de bättre igen. Kom på att de var när hon hade strumpbyxor som dem flesta olyckorna hände. Dem sitter åt och så brukar jag dra upp dem så långt i midjan så hon har helt enkelt inte har hunnit fått ner dem.



Leo är i en period där han räknar allt och inget. vet inte varför. Han verkar dock tycka de är jätte kul. Kanske har han även fått ärva nått bra från sin Mamma. ;-)
William han är som alltid, tyst och mycket fundersam. Men nuförtiden kan han faktiskt bli arg, någon som han aldrig tidigare nästan blivit. Själv tycker jag de är bra, var lite orolig tidigare men nu har grabben fått lite skinn på näsan.

Bilder från juldagen kommer sedan! Uppdaterat 5/1-2010

  
Moster Amanda med Seb


Utsikten från mamma vardagsrum, vackert men saamtidigt skrämmande!
(i alla fall denna dag)

Någon har ätit alldeles för mycket Julmat tror jag? Nä skämt o sido där ligger en liten prins och myser!

Kusin Patricia & Ella. Verkligen synd att vi ses så sällan.
Du ska veta att Faster Mia alltid finns här om de är något! :-)


Kusin Patricia


Kusin Linus & Wille.
När kommer ni? Längar efter er!

        
Kan man vara sötare????? Knappast!!


Nä, nu måste jag jobba lite. Ha en god fortsättning på er alla!  

Dagarna går och jag hinner inte med...

Ja, så är de. Så bloggen har verkligen inte varit min första prioritering, jag kanske inte ens min 125.

Nu är de lite lugnar igen.
Jobbade min sista dag i söndags, efter en 72 timmars vecka. Rätt häftigt att jobba som många timmar på en vecka. Jag var verkligen som en klubbad säl på måndagen. 
Annars är allt som vanligt här hemma. Barnen går och väntar på tomten. Helst Wille som går och funderar varje dag. Härom dagen säger han till mig. - Mamma, vi har ett stooort bekymmer. Jaså säger jag. Vaddå? Vi har ingen panna? tröga jag fattade så klart inte och säger de finns ju hur många pannor som helst i skåpet. Nä, säger Wille. Vi har ingen skotsten, hur ska då tomten komma in?? Jag finner mig fort och säger att vi ska ju inte vara hemma på julafton och Farmor har en. Då skinner han upp och säger jag du ser mamma allt ordnar sig. :-) Hur gullig får man inte vara!!

Som ni alla redan vet så är de nu bara 1 hel dag kvar innan julafton. *Mysigt* De känns så skönt i år, då alla julklappar är klara och inslagna sedan en vecka. Känner verkligen ingen stress alls. Kan iofs bero på att jag är helt ledig HELA julen. Vilket jag inte har varit på många år. Ska jobba den 28- 29 men de är ju efter jul. :-)

Ella fortsätter utan blöja, men denna vecka har de hänt en hel del olyckor, både stora och små. Vet inte riktigt vad de beror på då hon varit så säker innan. Kanske är de bara så att hon helt enkelt inte är redo än att vara utan, men jag tänkte att vi väntar ändå ett tag för att se om de fortsätter. Känns så tråkigt om man måste gå tillbaka till blöja både för hennes och för våran skull. Då de är såååå skönt att slippa blöjor och blöjpåsar. Fast samtidigt fattar jag om hon inte riktigt är redo då trots allt bara är lite över 2.  Men vi får se, än så länge så fortsätter vi att kämpa på.

Nä, nu ska jag gå och titta vad Ella och Leo hittar på för bus.
Wille han är inte hemma, han har rymt. Nä, skämt o sido han är hos Maria och Wilmer.  Vi var dit och hälsade på en sväng idag efter dagis, och när vi skulle åka hem frågade han om han fick vara kvar och leka. Som de var okej för Maria så fick han så klart de. Något jag misstänker uppskattas stort av honom.  För hur oftas får han en chans att var själv annars utan bror och syster i hälarna.

Om jag inte skriver någon mer innan jul så vill jag önska er alla en super GOD JUL!!



Usch vilken start denna dag hade!

Vaknade med ett ryck, kollar klockan. Skit vi har försovit oss, 6.46. Hör att de ringer på dörren och inte bara en gång utan flera. Jag ner mer eller mindre naken. Vilket jag så klart inte tänkte på. Men hörde att de var Veronica på andra sidan , så jag ta en av mina jackor och öppnar. -Du vet att de lucia idag va? Ja, svara jag och skriker upp till barnen som så klart fortfarande sover. Lånar min kamera till Veronica då hon glömt sin. Sedan upp och klär barnen, trodde iofs aldrig att vi skulle hinna till själva tåget men en pepperkaka skulle kanske vi hinna. Men int hann vi, när vi kom var alla på väg hem. Så allt vi hann med var att knäppa några kort på barnen i tomte dräkterna. Vilket kändes jätte tråkigt så klart, och helst då barnen hade varit så duktig hemma och hjälpte mig att klä sig så fort. Så väl hemma igen bjöd jag dem på lyxfrukost, som avslutades med just pepparkakor. Barnen tyckte som tur inte att de gjorde så mycket att dem missade de hela. Men i mitt hjärta känns de kan jag lova.

Resterande delen av dagen har jag städat, städat och städat. Trots de känns de som jag inte hunnit med hälften ens. Och just nu sitter jag här och väntar på att gubben ska fara till Martin och att Maria & Wilmer kommer hit för en tjej/barn kväll med IDOL. Vem vinner? Blir det Eric eller Calle? Jag håller på Eric som ni kanske redan förstått men måste säga att Calle har verkligen blivit en värdig motståndare. Och hade de varit för två veckor sedan hade jag kunnat sätta hur mycket som helst på Eric, men inte nu längre. Det kommer med alla säkerhet att bli en spännade kväll.  -HEJA ERIC, sjung skjortan av Sverige i kväll nu, jag vet att du kan om du bara vill . :-)

I morgon blir de eventuellt Sundsvall för lite  Julklapparna, som jag glömde sist jag va ner. Men de får vi se i morgon. 

♥TREVLIG HELG PÅ ER ALLA♥ 

JAAAA!!!

Då var de klart, jag kom in. :-D Känns så bra. Och på något sätt känns de så skönt att jag kom in på första urvalet och inte som en reserv. Även om jag vet att de inte ha någon betydelse egentligen. Och tanken på att dem bara tog 20 stycken i min urvals grupp så känns de verkligen kanon. :-)

Som jag har kämpat för detta dem senaste åren och är mitt första MÅL nu avklarat. Nu är de bara att fixa utbildningen, och att jag inte skulle göra de är inte ett alternativ. Jag förstår att de kommer att bli tre tuffa år. Får helt enkelt bara göra de bästa av dem. Och med min underbara familj och vänner och de stöd jag får av dem, så SKA jag klara detta. Om inte för min egen skull så ska jag klara de för dem.

Tack för allt stöd och Uppmuntaran! Helst du Sara gumman, men gäller så klart även er andra.  TACK TACK OCH ÅTER TACK.

Spänningen stiger...

Ja, idag är troligen dagen som jag väntat på så länge nu. Idag kommer man troligen att få vet om man kommer in eller inte till skolan. (1:a urvalet alltså)  De är i alla fall vad ryktena säger här på internet. :-)  *Hoppas hoppas*  Ska erkänna att jag känner mig lite nervös. Ska man få bli glad eller får man fortsätta att sitta här och vänta, ja de är den stora frågan.

Annars har vi hunnit med att ta sprutan idag, pojkarna för andra gången och Ella för första. Och gisses vad jobbigt de var. William är väldigt rädd för sprutor och när han skulle få den fick man sitta och tjuvhålla honom, medans han skrek och kämpade för livet för att slippa. Vilket så klart gör så ont i ens hjärta. De enda jag tröstar  mig med är att de är för hans bästa vi gör detta och att han efteråt inte tycker att de var så farligt trots allt. Leo var inte heller jätte glad över att ta sprutan men gjorde inte nått större motstånd. Ella tog däremot av sig tröjan själv, och inte sa hon något när hon fick sprutan heller. De enda hon gjorde var att hon ryckte till lite. Vilket så klart kändes sååå skönt. 

Nä, nu ska jag ta och dammsuga och plocka ihop lite medans barnen är på övervåningen och leker med V & T.   

Frissan och hamburgare

Dagen har jag tillbringat hos V och A-L och fixat hår. Då menar jag verkligen hela dagen och hår. Först var de min tur. Kl. 8.15 så jag hann bara sova i 1 timme efter jobbet i natt, men de gick rätt bra. Fast var riktigt trött och de var verkligen inte långt borta att jag somnade medans jag satt under värmeluvan.
Nä jag var klar, åkte jag raka vägen till dagis och hämtade upp trollen efter dem ätit lunch. För då var de Ellas och Leos tur. Så nu är vi nästa nyklippt hela familjen. Bara Micke och Wille kvar. Hoppas dem även hinner klippa sig innan jul. Vore så skönt att få de bort gjort. Och i stället för att jag ska berätta hur snygga vi alla blev så får ni lite bilder att njuta av. ;-)


     

Nu ska jag dra ett varv med dammsugan medans Micke är och hämtar mat, de blir Lungviks hamburgare. Mmmmm ska bli så J*vla gott!




LöRdAg

Härligt med helg som alltid. Även om jag nu jobbar hela helgen. Men idag behöver jag inte var på jobbet förrän kl 22. Vilket så känns toppen, får nu har man chansen att vara hemma och mysa med familjen. Just nu sitter vi och väntar på Maria & Wilmer som ska komma och hälsa på en sväng. Blir nog lite kort spel medans barnen får busa av sig. :-)

Igår berättade jag även om mina planer om att börja skolan till våren. Måste säga att de tog de fruktansvärt bra. De kändes som om dem förstådd mig till fullo.  De enda som bekymra mig är att jag fortfarande inte fått nått besked om man kommer in eller inte. Borde komma till veckan. Känns lite osäkert att säga upp sig för att man tror att man kommer in. För man vet ju aldrig.

Nä, nu ska jag vara lite social. För nu har vi fin besök. :-D

 

Sjukling och pappersflygplan

Har nu varit tvungen att varit hemma från jobbet i två dagar, då Ella är snorig och väldig hostig.  Micke brukar vara hemma med dem när dem är sjuk men han har så otroligt mycket på jobbet så denna gång blev de min tur. Känns inge kul att behöva vara hem, tanken på hur mycket jag förlorar i lön. Fast samtidigt är de mysigt att få vara hemma och mysa med barnen. Och trots sjukdom så är de relativt pigga. Idag har Teodor varit här med oss. Även hemma hos Svensson har någon bacill tagit fäste. Och som dem går på samma dagis och så lär de ju vara samma kusar.

Pojkarna ville tidigare att jag skulle göra några pappersflygplan. Tror ni att jag kommer ihåg hur man gör såna? Nä, bara en tråkigaste av alla modeller. Men med lite hjälp av youtube så fixade, jag tre olika modeller. Fast de var så klart bara ett av dem som dög. :-D

Här kommer lite bild bevis.

   




RSS 2.0