Fullt schema trots ledighet!

Ja idag har jag hunnit med en massa både trista måste saker och en massa skoj!

Morgonen började med ett besök till BM för att byta spiralen hade vist haft den gamla i 5 år och 3 månader! Den bör bytas efter 5. Fick de i alla fall gjort och måste säga att de är skönt att ha de gjort! För trevliga saker är de då inte! Ont som satan gör de! :( efter de bar de iväg på dagis och hämta gummsan så for vi hem och städa och tvättade lite ! På em beställde vi mat från Dallas då Ronja med familj gjorde oss sällskap! Men de blev en kort bjudning då Ella skulle ha avslutning på gympan med uppvisning! Så kl 18 infann vi oss på gympasalen i styrnäs och jag fick engång för alla se att Ella inte har ärvt scenskräcken av sin mor utan tvärtom hon verkar gilla att vara i rampljuset! :)
Kvällen avslutades med en promenad med V.

Ella med sin farmor Anita på gympan 

Åter på banan!

Nu känns de äntligen bättre igen, ska väl erkänna att helt bra i halsen är jag inte men börjar tro att de kommer jag aldrig att bli heller! Annars är livet så bra som kunde önska ledig tre dagar nu, då jag jobbat helg och börjar att jobba natt denna vecka :D

På hemma plan rullar allt på, barnen längtar till sommaren och vem gör inte de !? :) Själv har dessutom gått och fått vårkänslor med allt vad de tillhör! Micke verkar lite lätt förvånad vilket jag kan förstå efter 15 år! ;) men så är livet och även relationer, de går ner och det går upp!

Nä nu måste jag laga lite mat innan grabbarna ska på judon!



Sjuk igeeeen

Kom hem ifrån jobbet i morse och kände mig konstig men inget som oroade! Sedan efter duschen så slog de till med råge kände bokstavligen hur halsen svall och så fick jag frossa! Tittade i halsen och mötes av svullna halsnandlar med vita fläckar. Typiskt halsfluss utseende! :( ringe VC och fick komma till dr på direkten! Ett besök som slutade med en AB- kur igen. Så den jäveln som tagit mitt immun försvar kan lämna tillbaka de nu!!!!!



RSS 2.0