Bowling, trasig bil & jobb

Borde nog egentligen sova lite nu, men kan inte. Jag som trodde att jag skulle få en lugn vecka, misstog mig. Ska jobba natt i dag och i morgon (nattpatrullen) sedan blir de kväll torsdag och dag på fredag (sjukhuset avd16).  Verkligen kanon tanken på pengar, men de börjar kännas nu att jag jobbat mycket hela sommaren.  Nu hoppas jag bara att jag får vara ledig till helgen. Har inte varit hel ledig en helg sedan 25/7. Ringer dem och behöver folk så tackar jag självklart inte nej, utan nu gäller de att dem jobbar man får för man vet verkligen inte hur de ser ut om en månad.
I torsdags var jag, Leo, Ronja och Tova och bowla. Leo stor trivdes att bara få vara själv med mamma och att bowla älskar han. Kloten är iofs lite tunga, men de går ändå. Han blev bara lite besviken att han inte gjorde någon strike. Bor en liten dålig förlorare i honom. kan inte få vad han fått de i från ;-) Men han blev så stolt när mamma gjorde en strike. :-) Annars  är han så lätt att ha med sig. Han är så duktig och lyssna och hjälpa till. Fattar inte hur dem på dagis kan tycka att han är stojig och okoncentrerad. För de är verkligen inte hemma. Däremot kan han och Wille tillsammans bli de men de tror jag beror på att dem tävlar med varandra och trissar upp varandra, och vist Leo är lite senare med de mesta medans Wille är tidigare med de mesta. Tror att de skapar en vis frustration hos Leo ibland. Men hur som helst var han otrolig då vi var och bowla. 

Här kommer lite bilder ..............bowling

         
De tråkiga med torsdagen var att när vi var på väg hem från bowlingen gick min bil sönder. Nu står den i garaget för lagning, och som de verkar så är de rätt allvarligt. :-( Hoppas verkligen att Micke lyckas få till den. Behöver och älskar den bilen. *håller tummen*

Igår var vi bjuden på mat hos Maj-britt och Gustav. Dem skulle bjuda på sylos, för att grabbarna var med och flyttade åt dem. Ella och jag åkte lite snålskjuts och fick mat vi med. Gott och jätte trevligt var de. Efter maten blev de kort spel. Och efter att avsluta med en fyrtal i tvår i given så tog jag hem första omgången i utklassningsstil medans andra omgången vanns av Maj-Britt. 

Nä, nu tror jag att jag skiter i de här och går ner och kör ett träningspass. Kanske kan jag slumra ett tag efter de. 

  

Full fart och katareller!

Idag har de varit full fart hela dagen. Förmiddagen fyllde vi med den vanliga tråkiga städningen och att hänga tvätt och lite sånt. Inte så där jätte skoj men måste ju göras. Vid 13 kom grabbarna svensson över, och barnen busade i vanlig ordning. Efter ett tag kom även Malin och Wilma över.  Ungefär i samma veva ringde dem från jobbet, och ville att jag skulle jobba till helgen. Ska inte jobba nätter utan de blir två kvällar fredag och lördag. Blir nått nytt de, då jag bara ha jobbat nätter tidigare. Men de ska nog gå bra de med. 

Till middag vart de mos och fläsk, korv till barnen, och svampsås av färska katareller. Fick en låda av Anita igår.  Åhhhh vad gott de var. Så tusen tack Anita. Uppskattades jätte mycket, ska tillägga att till och med Micke åt., katarellerna alltså ;-)
 
Nu är barnen ute med Micke, så jag ska få träna lite igen. Fökyldningen är äntligen bättre och jag vågar testa igen. Hoppas verkligen att träningvärken inte blir lika illa som sist bara.

Bjuder på lite kort!


                                 *Leo och Mamma på crusingen*
                                         

                                                   *snyggingen*


                                            *gosingen*


                    *Som vanligt blir de mest kort på sötnosen*


                     *hon sitter fortfarande hyftsat stilla*

  
 *medans grabbarna har en förmåga att röra sig så fort kameran kommer fram*


                                      *Men ibland går de*


                                            *Coolingen*


                                                 "Kerstin"



                                   *"Stor" tjejen"
                          

Arbetsförmedlingen och härligt väder...

Har precis kommit in  efter att ha varit ute och njutit av de underbara vädret med trollen. Nu sitter jag och funderar på om vi ska fara in till Kramfors en sväng. Måste in på Arbetsförmedlingen denna vecka, så varför inte göra de idag så är de bort gjort. På jobbet låter de som om jag kommer att få jobba lite här i höst, så jag håller tummen för att de blir så. Säger bara att de är jävligt synd att man inte är SSK, för då hade de där inte med jobb inte varit ett problem. Verkar som dem behöver folk på båda avdelningarna, men som sagt inte USKor utan SSKor. Men jag hoppas ändå att jag kommer att få jobba även om de nu bara blir timmar.
De känns så skönt att tjäna pengar och att få komma ut lite. För även om jag nu får stämpla så blir jag lite rastlös att bara vara hemma. Enda fördelen med de är att man får vara MYCKET med trollen. För nu när jag är ledig är dem hemma med mig. Vägrar skjusa dem på dagis för bara tre timmar. 

Har glömt att skrivit att Bonki har flyttat ifrån oss. Så nu är de "bara" 4 kattungar kvar. Så fort dem har åldern inne ska självklart dem oxå flytta. Hur söt dem nu än är så känns de såå bra med bara två katter.  En annan sak jag glömt att berätta för er är att Ella har slutat med tutten. Var för några veckor sedan och de funkar kanon. Så nu är de bara blöjan kvar sedan är hon oxå en "Stor" tjej på riktigt. Fattar inte vad tiden tar vägen. Fast trots att hon börjar bli "stor" så kan jag inte känna någon bebis längtan, vilket känns skumt då den alltid funnits där förrut. Men vem vet den kanske kommer tillbaka senare i livet. :-)


Nä, nu ska jag gå och klä mig och fixa till barnen, så vi kan fara. Ha de sååå gott! 

Förkyld och träningsvärk

Japp, de är orderna idag. Fy fabian vad jag är täppt i näsas och halsen. Mår i övrigt som vanligt men håller på att bli tokig att inte kunna prata och andas normalt. Hoppas verkligen att de hinner släppa till lördag då man ska ut och jobba.
Idag har jag inte gjort så mycket förrutom att sovit och njutit av de härliga vädret. Var ute nästan hela eftermiddagen med Leo, Ella, Teodor och Valle. Efter ett tag fick jag även sällskap av Malin och Hans, så vi stod mest ute och surrade en massa och kikade på busarna. 

I förrgårs gjorde jag nått jag inte gjort på år och dar, eller rättare sagt på hela sommaren. Jag körde ett träningspass framför Wii. Har nu även köpt Active, och jag säger bara en sak, träningsvärk med stort T !!! Igår kunde jag knappt gå upp och ner för trapperna. Tog 20 min och då överdriver jag inte. Ajaj vad ont de gjorde. Har iofs ont idag med, men det är mycket mycket bättre. Tack god gud för de!!!
Snart dax för ett nytt pass, tänkte bara förkyldningen ska släppa. För en sak är då säkert att de verkar göra sitt syfte i alla fall. De kan mina muskler intyga och dessutom är de skit skoj. :-D

Fick Ellas jacka idag. Jag är hel nöjd. Hon var så fin i den. Rosa är verkligen hennes färg. Jag som sa innan hon föddes att jag minnsan inte skulle bli en sån mamma som bara har rosa på min dotter. Men så har de blivit i väldig stor utstäckning.  

Nä, nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova lite så man inte är helt däckad i morgon bitti då trollen vaknar. 

 

Borde nog sova men inte kan jag de!

Har nu suttit och gjort ett gammalt högskoleprov mest för skoj för att se om man har någon som helst chans att att få ett resultat som gör att jag kommer in. Nu vet jag att de säkert kommer att vara värre när man sitter där och de är på riktigt så att säga och nerverna får var med i spelet. Idag gick de i alla fall hyftsat gjort dem tre första delarna och hade efter dem tre 0.7 och mer än 0.5 ska jag inte behöva om man kollar på den gammla statistiken. Så förhoppningsvis fixar jag de. För jag vill så gärna komma in. För varje dag jag är på sjukhuset så känner jag mer o mer att  de är där jag hör hemma. Trivs så otroligt  bra där, även om jag nu tror att sollefteå sjukhus tyvärr inte kommer finnas kvar i den utstäckningen som de finns idag, tror att stora delar av verksamheten kommer att flyttas till Övik och Sundsvall. Förhoppningsvis kommer  nått att finnas kvar i alla fall. Annars får man nog tänka på att jobba en ännu längre bit från hemmet. :-(

Min stora dröm har alltid varit att bli dr men de är helt kört så då ligger att bli sköterska närmast till hands. Sedan får vi se vad de blir efter de, för jag har alltid sagt att jobba "bara" som sjuksköterska har aldrig varit min plan. Från början var jag inne på Barnmorska, men har dem sista åren tänkt om. Mycket pga av allt som har hänt i min familj och våra små änglar. Jag beundrar verkligen den som klarar de jobbet bl a A som precis ska börja studera till de nu här i höst. 
Fast man ska inte heller säga för mycket, för med tiden kan mycket förändras. Jag kanske inte ens kommer bli SSK. Man kan bara ta en dag i taget och se vad livet bjuder på men en liten plan måste man ju ha så man har nått att sträva efter. 

Blev ett långt inlägg de här, var inte riktigt min tanke...


God Natt
 

 

Är så glad...

Var precis in på tradera och kikade en sväng. Och hittade då en likadan jacka som Ella fick i höstas, den hon förstörd i våras. Den jag hittade denna gången var iofs rosa och den hon hade var röd. Men fick den för 299 + 50 i frakt så de var ju inte alls farligt. :-D Är så glad, hoppas att den nu är lika fin som de såg ut på bilden och att den beskrivningen säljaren gav stämmer. För då är jag verkligen super lycklig. 



Barnen (alla tre) ligger just nu och vilar. Måste försöka få dem att sova lite mer, helst grabbarna som den sista tiden inte sovit nått på dagarna. Men nu när sommarlovet är förbi och när dem kliver upp väldigt tidigt vissa dagar behöver dem sömnen. Leo sover väldigt sällan mer än 8-9 timmar varje natt och jag tror faktiskt att han behöver mer. 

Sedan tror jag Leo ska gå över och leka med Teodor om han är hemma. De är så härligt att dem har varandra och att vi bor så när så pojkarna kan gå till varandra själva. Tror inte de blir nå dollar idag känns som om orken inte finns. Får bli en annan dag.
  

Ledig

Ja, då är man ledig en hel dag. Gick av igår morse och får nu njuta tills i morgon då jag jobbar igen. Skulle egentligen ha varit min sista dag, men min Chef på avd16 ringde i går och frågade om jag kunde jobba lördag och söndag med. Och de var bara att tacka ja, även om de känns som om de absolut inte hade gjort nått om jag fått varit ledig. Har jobbat varje helg denna månad, iofs så har de inte varit alla hela helgerna men endå. De tråkiga är egentligen att helgen är den enda tid vi har som familj att umgås fullt ut och de har verkligen blivit lite av de sista tiden.  Känns hemskt men samtidigt är de viktigt för mig och även för barnen att jag får ett jobb eller denna erfarenheten innan jag börjar att läsa till SSK någon gång i framtiden. Så de blir att få offra lite. Får försöka att gott göra barnen sedan och ta vara på den tid vi faktiskt har tillsammans. Men samvetet gnagger ändå, dem är bara små en gång och växer gör dem så fort.
 
Idag hade jag nästa tänkt att vi ska ut och njuta av solen och den blå himmeln, hoppas de håller i sig bara. Kan även bli en sväng på dollar.  Hade ju köpt ett par såå snygga ljuslyktor som jag sååå länge velat ha och sista jag var dit så slog jag till och köpte dem. Men hann inte mer än hem och ställa upp dem på bordet innan "bonki" hann riva ner dem. Och inte ena utan båda. Då var inte katten värd mycket i mina ögon kan jag lova. Nu hoppas jag bara att dem finns kvar för när jag köpte dem fanns de bara ett par kvar efter dem jag köpte. *håller tummen*

Får inte glömma att fara och posta paket jag sålde på tradera heller. Har sålt en av Ellas vinteroveraller plus en fleeceoverall.  500 kr mer i kassan blev de av de. Inte så dumt. :-D

Nä, nu måste jag gå och klä på trollen. 

Ha en super dag, för de ska vi. :-)



 

  

Ojoj vad slut jag är

Fattar inte vad de är med mig. Sover som en prinsessa på nätterna,och trots de är jag helt slut. Iofs så är barnen allt utom lugna för tillfället, kan kanske spela in lite. Idag har vi tillbringat dagen hemma med lite pyssel och spel och en hel del städning efter barnen som rivit och slitit i allt dem hittat.
Nu ska jag och Ella fara till Kramfors och träffa R och äta lite mat.  Måste planera lite inför våran islandshäst ridning som vi bestämt att vi ska göra nån helg här framöver. Om de är någon som är sugen att hänga på så säg till, dessto fler dessto roligare.  
Tänke även springa in på dollar och kolla. Om jag hinner ska jag fara in på terracotta oxå.
 Nä, nu måste jag gå och byta om på Ella.

Skojig helg

Helgen gick fort men trots detta hann vi med massor av skojiga saker både vuxna som barn och tillsammans. Fredagen började vi som sagt i Sundsvall och lite shopping. Blev två par Jeans och tre tröjor. Efter alla shopping blev de Max för att mätta magarna. Var lika gott som vanligt. Dem har helt klart dem bästa hamburgarna. Barnen passade även på att hoppa lite i hoppborgen dem har där. Sedan bar de hemöver i blixtfart för att göra sig klar för kvällens pravader. Kvällen började hos Roger och Mariana för att sedan fara ner på sandslån. Och trots att de vart en hyftsat tidig kväll så hade vi de super trevligt.

På Lördag packade vi ihop barnen och min pappa skjusade ner hos på Sandslån för att kolla på utställningen av bilarna. Var en hel del bilar som de brukar, men ja tycket ändå de kändes som de var lite mindre än i fjol??? Barnen stor trivdes då dem fick gå och kolla på alla häftiga bilar. Grabbarna blev dessutom mycket imponerad av Brandbilarna som stod där. Efter utställningen åkte vi hem för att grilla med Mammsen och pappsen. Och måste säga att grillningen blev mycket lyckad. Under tiden vi var på utsällningen hade Mamma hunnit rensa ur mina lådor och mitt skafferi. -Tack Tack  snälla mamma. Efter grillningen blev jag varse om att man börjar bli gammal, för de var meningen att de skulle bli åter igen en "fest" kväll. Men de gick bara inte, fick i mig två cider och kände jag bara att de inte var värt de. Hade iofs trevligt ändå. Så de var verkligen inte hela världen. Men inte var de som förr då man galant klarade två dagar på raden.

Fredag och Lördag dag  (Kort på Mig, Ella och Wille är tagen av Leo)

      


  


Lördag kväll
  

Söndagen sov jag riktigt länge, klev inte upp förrän klockan var 13. Sååå härligt och ett måste då jag jobbade på söndag natt.  Eftermiddagen tillbringade vi ute, tvättade bla bilen. Magnus var även här med sina traktorer och hjälpte Micke med lite olika grejer. Och som tack för hjälpen bjöd vi på Tacos till middag.

Söndag

   


Igår var vi bara hemma hela dagen, till och med Micke, då barnen (Leo och Ella)  hade feber på söndag kväll. Fast redan då jag vaknade kl 13 var barnen feber fria. Så de gick över lika fort som de kom.  :-D Kvällen tillbringade vi ute och lekte kurragömma.   

Syster yster har även varit här uppe i helgen. De är inte för än såna här gånger man riktigt förstår vad man saknar att ha sin familj nära.  Har verkligen varit en mys helg när man har haft lyxen att både ha syster Fie är och Mamma och pappa. Önskar bara att de kunde va så lite oftare. Men men nu bor man här och dem där. De gäller bara att göra de bästa av de hela. 

Nä, nu ska jag gå och spela lite Memo med Leo.

 

Ett snabbt inlägg

I morgon bär de av till Sundsvall för lite shopping. Måste försöka hitta några nya jeans, kan tyvärr inte ha så många av mina gamla. Eller rättare sagt dem sitter inte så snyggt. Brukar vara svårt och att hitta ett par och med  tre små barn känns nästan som en omöjlig uppgift. Testa ska jag i alla fall. :-) Har man lite tur kanske man får med sig nått sällskap som kan hjälpa till lite.

Resten av helgen kommer att gå i crusingens tecken. Ska bli riktigt skojigt helst tanken på att Sofie kommer upp.

Skriver mer någon annan dag, nu väntar sängen.

Usch vilken ångest!

 I morgon börjar trollen dagis igen. Och de tycker jag är skit jobbigt. Vet inte riktig varför, för jag vet att dem tycker de ska bli så skojigt att få komma och leka med sin kompisar där. Kanske är de för att på nått vis så känns de som sommaren är över nu, och på dem fem veckor dem nu varit lediga så är de ju tyvärr inte heller så många dagar som jag varit ledig. Ja ja men nu är de som de är, och med lite "otur" så får jag massor med ledighet här i Höst så de får jag vara hemma med dem mera och bara för att de är höst finns de ju massor av skojiga saker att hitta på.
 
Annars är jag inne i en moster vecka igen på jobbet. Jobbar min 4 natt i natt och har 4 kvar denna vecka. Fast till helgen är de Crusingen i Kramfors så man har nått att se fram imot, så de går rätt bra ändå. :-)
Då kommer syster yster upp och de ska verkligen bli såå roligt. Var ett tag sedan hon var upp. Mamma och Pappa ska komma upp och hjälpa till med barnen. Var inne först på att dem skulle åka dit men då de är utställning på lördagen de vet jag att barnen uppskattar så ville jag ha dem på hemmaplan så dem får följa med.

Nä, nu måste jag hoppa i duschen och göra mig redo för jobbet.


RSS 2.0