Snart helg!

Snart är de fredag och helg. Härligt! I helgen ska vi fara upp till stugan med barnen och fiska. Vi har tänkt hela sommarn att vi ska fara upp, men de har alltid kommit nått i vägen eller så har vädret varit tråkigt. Men nu ska vi åka, de är bara om de regnar som de gjort idag vi inte far. Men Micke sa att de skulle bli fint väder till helgen, så jag litar på honom.

Idag har jag varit i skolan, varje måndag och torsdag har jag två lektioner. Tycker de känns riktigt skoj faktiskt. Efter skolan var jag iväg med R en sväng på "stan". Riktigt mysigt.
Nu i kväll åkte jag upp till Veronica en sväng för att hjälpa henne med en "liten" grej på datorn. Men de slutade med att jag nästan fick vända upp och ner på hela hennes dator. Det jag trodde skulle gå på 5-10min tog 2-3 timmar. Varför ska de alltid va så? Nu ska jag alldeles strax hoppa i säng och jag kan lova att jag kommer att sova gott i natt.

Trött!

Nu är jag trött  efter en dag med en massa projekt. Dagen började med att fara med busarna på dagis sedan räknade jag matte fram till kl. 13. Super kul, eller?!
Efter dagis vart de en sväng på dollar och de var lika svettigt som vanligt. Inte lätt att fara med alla tre själv. Men men träning ger färdighet, är de inte så  man säger? :-)
Efter dollar kom Elida och Veronica hit och vi hjälpte Micke att maskera sitt senast projekt. En gammal mersa som han ska lacka och göra ordning.


Nä, nu måste jag sluta tänkte ta och räkna lite till Matte, men vet i f*n om jag orkar. Men ska göra ett försök.

ojoj vad tiden går nu!

Nu är de bara 6 dagar kvar av "dieten" och de ska verkligen bli gott med mat igen, man har redan börjat planerat första måltiden. Men men man ska överleva dem sista dagarna först. *förhoppningsvis*

Idag har jag och Ella varit ner till Sundsvall och shoppat! Gisses vad lätt det är att göra av med pengar. Vi hann även med att göra slingor på Sara och hälsa på Mamma.

Gjorde faktiskt ett och annat klipp på sommarrean. Plus att jag har köpt en timmebil till Leo. Så gissa en som kommer att bli överlycklig i morgon bitti. Han har tjatat om en timmerbil med kran nu i flera månader och jag lovade att han skulle få en när han fyllde fyra. Men hittade ingen då. Men idag hittade jag den perfekta. Den var dyr men de kommer vara värt varenda krona när jag få se hans min i morgon bitti.  De vart även lite kläder till Ella och Wille. Köpte även Williams sista födelsedagspresent.

Som de verkar just nu så ska vi fara till Thailand i Jan. Så håll tummarna att de inte bli nå trubbel denna gång. Skulle verkligen vara härligt att få åka nu när Veronica, Elida och Conny också ska fara.  Blir nog roligt för barnen om dem har nån att leka och umgås med som dem känner. Plus att de är ju alltid roligare med sällskap.

Nä, nu ä de dax att natta!

Dag 6, en dag sent!


I går var det dag sex och igår mådde jag Kanon bra hela dagen. Men de har man fått igen idag. Detta kan bara inte vara bra för kroppen. Snacka om att man känner sig svag plus att jag åter igen har super ont i magen.  I går stor städa vi  och jag lovar att de behövdes. Nu tänkte jag bara ta och putsa fönsterna här i veckan och byta gardiner så är det förhoppningsvis bara att hålla efter sedan.
 

Dag 5

Ännu en dag har gått och måste säga att de känns mycket bättre idag. Jag började dagen i morse med en god champinjonsoppa som jag byte till mig igår av min underbara gumma.  De var sååå gott med nått varmt i magen.  Gubben har dessutom flera gånger idag på pekat att jag har blivit så smal. De kan jag inte se själv utan tvärtom jag känner mig plufsigare än nånsin. Men men de får bli som de blir, de viktiga med allt detta är ju att stödja Sara i sin långa resa. Inte för att jag skulle gråta om ett par kilon skulle rinna av mig. 

Idag har vi varit på dop för Mickes kusin barn. De var verkligen jätte fint och jätte trevligt. 



                                                                                                 Ella dop fin

Efter dopet vart de en sväng till bollsta och hälsa på några kompisar. På hem vägen svängde vi in på Time och hyrde en film, som vi precis har sett klart. Så nu är de bara att krypa ner i sängen som är kvar av denna dag.


Nu är det bara nio dagar kvar, gumman!  *Nedräkning pågår* :-)

Dag 4

Idag känns det lite bättre. Känner mig bara lite sliten idag. Frukost har jag inte hunnit med än, men tänkte att de skulle bli en smaskig Jordgubbs "milkshake". 
Som ni kanske ser så vart de inte så mycket gjort på bloggen igår, få se om jag hinner idag istället. Men idag skulle jag vilja hitta på nått skoj, men kan inte komma på vad. Skulle iofs vilja fara ner till Sundsvall och shoppa lite och så. Men är inte sugen att fara själv och frågan är ju om Micke har tid och vill? Ja, får väl ringa och prata med honom sedan. 
Nä, nu ska jag gå och lägga lill sessan som börjar bli trött igen. 

Dag 3

Japp då var man inne på dag 3 och det går ju, men om det går så Jävla bra är en annan sak. Micke och pojkarna åt pyttipanna idag till middag och aldrig har pyttipanna och ägg sett så gott ut. Själv fick man njuta av en härligt jordgubbs drink, som iofs smakar riktigt bra men tyvärr har jag hunnit bli less dem. Får fara ner till Sara och byta bort mot nån annan sort och smak.
 
Idag har jag och pojkarna varit och hälsat på en granne, men pojkarna var mer vild än tam. Tror dem försökte riva deras fina nya inglasade altan. Men som tur var så lyckades dem inte. Fattar inte vad som har hänt med min snälla grabbar. Hela sommarn har dem varit sååå lugn men nu sedan dagis började har dem klättrat på väggarna så fort dem kommit hem. 

Nä, nu ska vi ta och fara och hälsa på några vänner som nyligen har fått bebbe. Sedan i kväll tänkte jag ordna till Bloggen en gång för alltid. Nu jäklar ska jag bli nöjd.   

Dag 2 eller rättare sagt dag 3

Ja, då har de gått två dagar med "svält" och jag lovar att de känns. Jag är trött, hjärnan funkar segare än vanligt och magen värker av hunger.  De enda som håller mig uppe är att Sara mår lika "bra". Vist är man en snäll kompis? :-)  Nä, man ska inte klaga bara 12 dagar kvar. 

Idag har man äntligen kommit igång med skolan igen.  Måste säga att de kändes riktigt skoj att få ta fram böckerna igen.  Måste erkänna att jag hann med en hel del medans grabbarna var på dagis och Ella sov.  Hoppas de kommer att funka lika bra framöver.

Annars har de inte varit mycket skoj idag. En helt vanlig dag, med bus grabbarna och lill Ella.

Som ni kanske ser så har jag ändrat min blogg lite. Tror jag har gjort om sidan fem gånger men råkat raderat dem varje gång, men nu har jag fixat ihop denna och har inte raderat den än i alla fall. Men så klantig som jag är så är de nog bara en tids fråga. 

Nä, nu är de nog bäst man hoppar i säng så man orkar upp i morgon bitti och äta den goda frukosten.
 

Dag 1

Ojoj hur ska detta gå? Vad har du lurat in mig på Sara? TVÅ veckor utan mat, hur ska jag klara mig? Men men de måste ju gå, eller hur gumman? Tänkte Sara att om två veckor är dagen här som du väntat på i 1,5 år. Du ska veta att jag beundrar dig för din styrka och tålamod i allt detta. Du ska se att det kommer bli KANON.

Idag börjar även min skola. Kl. 10.30 ska man infinna sig på upprop i kramfors. Tänkte att jag skulle passa på att läsa klart Engelskan,  Matte B och samhällen nu medans jag fortfarande är föräldraledig.  Känns skönt att man slipper ta nått Csn lån nu när man äntligen har blivit av med dem.

Nä, nu är det nog bäst jag går och ser var mina troll gör


RSS 2.0