Vinter är här!

Vet inte vad jag ska börja då de hänt så mycket dem sista veckorna. Eller INTE. Måste nog erkänna att här lunkar det på som vanligt, inga stora spännade händelser att rapportera. De enda är att min första vecka på praktiken är avklarad och jag trivs kanon. Ibland undrar jag vad de är för fel på mig. Går alltid in med en negativ bild av allt. Men sedan när jag testat trivs jag kanon och är alltid positivt överaskad. Iofs så skulle de kanske vara värre om de vore tvärtom. :-)

I veckan som varit så kom den första snön för i år, blev väl 5-7 cm och som de ser ut just nu utanför fönstret så kommer det mer. Inget som uppskattas av mig men barnen är i alla fall lycklig. Leo och William är helt övertygad att nu är de Jul om några dagar. Igår kväll skrev dem sina önskelistor alldeles själva. Jag och Micke skrev först så dem såg hur bokstäverna såg ut och sedan skrev dem. Schyst mamma som man är, lurade jag dem att om dem inte skrev själv skulle jag och Micke få paketen istället. Vilken fart det blev på dem. Blev riktigt överaskad över hur duktiga dem var att forma bokstäverna. 

Idag har Ella varit borta hos farmor en stund på förmiddagen. Men nu sitter hon här och myser med mig och ser väldigt nöjd ut. Micke och grabbarna har bara för en liten stund sedan farit till Bollsta. Då grabbarna skulle få köra lite truck med Farbror Tommy. Så jag gissar att dem kommer att vara minst lika nöjd som Ella när dem kommer hem.

Bjuder på en bild på Leo och Nisse, så här sover dem nästan varje kväll ♥
  

 



RSS 2.0