Nu är köket klart, bara matbordet som saknas!

 
 
 
 


Tapeter

Ikväll har vi tapetserat i hall och kök! Är så nöjd! :) 




Underbar morgon!

Oj vart kom all denna energi ifrån. Har nu till morgon hunnit med ett träningspass samt att städa nedre våningen! För ett bara ett par dagar sedan kändes de nästan som jag var på väg in i "väggen". Kan de var det härliga ljuset som börjar komma tillbaka som gör skillnaden. För de var verkligen länge sedan jag mådde så här gott! 

Musiken donar genom huset och jag sitter och planerar möbler till vardagsrummet! Och inser att jag nog kommer att få jobba lite extra här framöver! 😃 

Köket




Hittade en till matgrupp

Hittade precis en till matgrupp och de blev kärlek vid första ögonkastet. Nu lutar det mot detta.

Trött och fundersam

Har precis avslutat en lång helg på jobbet. Känner mig lätt slut. Idag får de bli en riktig vilodag.
Senare i veckan ska vi tapetsera i utbyggnaden, sedan är de bara listerna som ska upp sedan är köket klart för att användas. Och del två i renoveringen kan börja. Sovrummet samt att renovera trappen. Har bestämt för att tapetsera sovrummet med en enfärgad tapet i lila, med vita lite bredare lister och ljusgrått "trä" golv. 
I trappen ska de läggas nytt golv på stegen, samt sättas upp panel på hela väggen hela vägen upp, samt att jag ska betsa handtaget i en mörkare svart/brun färg. Bilder kommer när det är klart. 

Står även i valet och kvalet över en kökmöbel har hittat tre matgrupper som jag står och väljer mellan. Älskar grupp 3 , men tyvärr så är leveranstiden ca 8 veckor. Vet inte om jag har tid & lust att vänta så länge. Tycker nästan lika mycket om dem andra två. Men men får nog fundera ett par dagar till.  



 
Lila tapet!
 
 
 
Matgrupp 1
 
 
Matgrupp 2
 
 
Matgrupp 3
 
 
 
 
 

Bilder från bygget!








RSS 2.0