Söndag

Helgen har varit mycket bra. Med kortspel och trevligt sällskap. Även om jag inte direkt kan skryta över mina spelkort. Fattar inte att man kan få så mycket skit. Mer tur hade dessvärre karlarna med sina kort. Fast på något sätt lyckades vi trots allt ro hem ett spel.

Hela dagen igår satt jag med skolböckerna och försökte beta igenom de vi har i morgon på examenations seminariumet. Men idag känns de som allt jag kunde i går är borta. Hoppas de hittar tillbax tills i morgon. Lördags kvällen tillbringade jag och Wille hos Maria och tittade på melodiefestivalen, men då Wille vart så trött blev de en tidig kväll, men trevligt var de i vilket fall.

Idag har jag myst med barnen. Spelat lite wii, varit ute och skotta snö och sett på tv. Ikväll blir de buggkurs med Maria och när vi kommer hem från de ska Ella och jag packa bilen och fara ner till Mormor och moffa. Känns som de är lika bra att åka i kväll då jag börjar så pass tidigt i morgon bitti. Veckan ska vi tillbringa nere i sundsvall och på fredag eftermiddag be vi hos hemöver igen, för en jobb helg. Vilket känns otroligt tungt, tanken på att vi blir borta exakt hela veckan. Men men nu har jag sagt att jag jobbar så de är bara att stå sitt kast. Söndagen nästa vecka ska jag och Micke fara på Boddy holliday,med brolle. Något som jag väntat på i tre månader. Ska verkligen bli spännade att se om de är så bra som jag misstänker.

Nä, nu ska jag gå och se vad barnen gör. För gisses vad de låter från vardagsrummet. :-)

   

"Våra Bustroll"

Skriver väl då ;-)

Efter många påtryckningar måste jag väl skriva några rader. :-D Känns som tiden går alldeles för snabbt just nu och jag hinner inte alls med mig. De är mycket på skolan och mycket runt omkring. Jag kan verkligen säga att jag INTE lever ett lungt liv. De är full fart precis hela tiden.
De enda som är skönt just nu är att veckorna ner i Sundsvall är korta. Men istället har man dessto mer att läsa när man är hemma. Just nu håller vi på med anatomi och fysologi, verkligen en tuff kurs men mycket intressant. 

Annars fyller jag dagarna med träning och att umgås med Mamsen och tant Sara och OS, när jag är ner i sundsvall. Jag försöker dessutom att ha med mig barnen så fort de finns tillfäll. Något som så klart känns så skönt att man kan göra. För att vara borta från dem är verkligen tungt. Till veckan blir de en hel vecka, så då ska Ella få följa med ner, kanske även wille. Vi få se hur han bestämmer sig.

Nä, nu måste jag gå tillbaka till böckerna. Tänkte att jag skulle få så mycket som gjort nu dessa två dagar, då nästa vecka bjuder på två examenationsseminarium. Första på  Cellen, vävnader och organ och den andra handlar om rörelsorganen. Och kanske om jag jobbar på bra, får jag helgen ledig. :-)

På tal om helg, så var förra helgen en kanon helg trots att jag jobbade hela lördagen. Söndagen bjöd först på bad, på pardisbadet. Och jag är helt övertygade att vi vuxna hade de minst lika skoj som barnen. Gisses vad vi åkte. :-D sedan vart de  buggkurs följd av kort spel hela kvällen med Martin och Maria. Verkligen jätte trevligt. Hoppas att denna helg blir minst lika trevlig. :-)
  


 

Ingen rast och ingen Vila

Ja, de är så vårat liv ser ut nu för tiden.  Fast de känns riktigt härligt. Känns som om man tar vara på varje minut på ett positivt sätt. Skolan är intressant och jag trivs verkligen kanon. Har varit lite mycket bara på skolan här dem första veckorna så de jag har inte varit mycket hem alls. Men som schemat ser ut här framöver kommer de bli lugnare. *skönt* Veckan som varit har jag haft med mig Ella & Wille. Vilket så klart känns skönt då jag inte behöver vara borta i från dem. Fast iofs tar de inte bort saknaden av Micke och Leo. Men de blir trots allt lättare.  Och jag säger bara en sak, vilken underbar tur jag har som har en sån förstående Karl och en Mamma och Pappa som verkligen hjälper mig så mycket dem bara kan. Jag hoppas verkligen dem vet hur mycket jag uppskatta deras stöd och hjälp. För utan dem skulle de inte vara möjligt för mig att gå skolan.

Träningen har jag verkligen kommit igång med och de känns så skönt. Förra veckan hann jag med tre pass, ett spinning, ett gympass och i fredags testade jag indoorwalking. Både spinning & indoorwalking överaskade mig och var riktigt skojiga. Så de får bli fler gång. Har fortfarande inte hunnit med att bokat in något med PT men får se hur de ser ut nästa vecka. Skulle vara skönt om man kunde få lite tips om vad man ska köra och vad som är de bästa för mig. 
Har även idag varit så duktig att jag varit på buggkurs. Så nu och nio söndagar framöver ska jag försöka lära mig att bugga, något som jag tror de är tio år jag sagt att jag ska göra. Men nu jävlar, varför hålla tillbaka när man äntligen har kommit igång med allt man sagt så länge. TACK, Maria att du tog insiativet. :-D

Nä, nu ska jag sätta mig och plugga lite, en och halv vecka till första tentan.

     


RSS 2.0