Ännu en vecka snart slut!

Ojoj, vad dagarna springer i väg. Snart är de fredag och denna vecka har verkligen varit intensiv. Både med skoj och allvar. :-) I måndags var jag i väg efter skolan med R och såg Mamma Mia på bio. Minns inte när jag sist var på bio? Filmen var helt okej, jag gillar musikaler även trots jag tycker att dem kan vara lite fjantiga. Men de är nästan de som är tjusningen.

Tisdagen tog jag och Ella med oss skolböckerna och for till Sundsvall. I Sundsvall hann vi både med skolarbete,middag hos mamma, en sväng på stan, en sväng på birsta.  Och Ja, jag shoppade lite. De vart lite bodysar åt Ella. Hon har hur mycket kläder som helst, men inte en enda body. Och de som är så bra nu när de börjar bli kallare ute. Till mig själv vart de en svart polotröja och ett par strumpbyxor.  :-) Onsdagen bjöd på skola och hemma sysslor. Tyvärr är de så att dem kommer lite på efterkälken nu när jag ha så mycket med skolan. Nästa vecka har jag ett samhällsprov, som jag ärligt kan säga att jag INTE längtar till. Veckan efter de är det Matte prov. Så de känns som skolan måste gå först nu. Fast trots allt känns de ändå som jag har rätt koll. Men de brukar vara då jag mysslyckas.

Idag har jag haft lång dag på skolan, två lektioner. ;-) Kom hem vid 15 och då står min underbara karl och lagar mat och inte nog med de så hade han kört igång en tvättmaskin och plockat undan lite. Kan de finnas nå mer sexigt?  Fast de är ju faktiskt så att jag har världens bästa, snällaste och underbaraste karl i hela världen. Tänk att  man kan älska någon så mycket fortfarande efter 10 år.

Idag vart vi även tvungen att sätta upp grinden i trappen. Ella har länge gillat att klättra i trappen men har tills nu nöjt sig med ett par steg, men idag och igår har jag hämtat henne upp på över våningen. Fattar inte hur snabb en lite en kan vara. Så de var verkligen skönt att den kom upp idag. Vill ju inte att sessan ska ramla och slå sig.

Nä, nu väntar sängen och gubben så de är bäst jag slutar skri

Lördag!

Ja, då var de lördag igen! Och idag hade vi tänk fara och bowla med ett par kompisar, men tror ni de vart nått? NO, vart tvungen att gräva upp avloppet i stället. De är UNDERBART med hus. :-(  Och jag som hade sett framimot att få åka, men men jag borde ju ha lärt mig vid detta laget att inget går som man vill och tänkt sig.  Fast att leva utan Toa och Dusch går ju inte. Säger bara att de är JÄVLIGT tur att man har en händig man som kan fixa saker. 
Jag ska väl egentligen inte klaga då jag istället fick jätte mycket gjort  med skolan idag, har hunnit med både engelska och matten. 

På förmiddagan hade vi dessutom besök av A & J med familj. Alltid lika trevligt, synd bara att man inte se oftare.  

F*n vad jag är utråkad! Känns nu att de är mycket med skolan och allt och aldrig nån paus. Aldrig nått roligt bara för ens egen skull. Fast de är kanske livet ska vara, vad vet jag? Tur man har små trollen i alla fall så de händer nått skoj. :-)

Underbara SARA!

Ja, då sitter man här igen vid datorn. Dem sista dagarna har de minst sagt varit mycket. Fredagen bjöd på go middag med vänner.  Lördagen var jag iväg till Ö-vik med R och shoppade lite. Hittade lite både till mig själv och de vart några små saker till barnen. Ella fick förresten en röd P op jacka som jag bara älskar. Jag köpte i storlek 86, så den är lite stor nu, men tänkte de var bättre att hon kunde ha den hela vintern än bara nån månad nu.
När jag väl kom hem så var huset fullt med födelsdagsfiranden. Några som firade William i efterhand. Och åter fick han Jätte fina presenter.  Söndagen ja, då fyllde man ju själv 27 hela år. Men trots de var vi inte hemma många minuter. Först var vi iväg på ett barnkalas för en väns barn som fyllde 7 samma dag som William vart 3.  Sedan efter de for vi till Mickes pappa för att fira C som fyllde 30. 
På söndagen kom jag oxå helt plötligt på att Dagis är ju stängt på måndag. Och Micke skulle ju iväg på nått möte i Övik och skulle vara borta tills tisdag.  Och jag som hade skola, och just nu är de riktigt mycket i skolan och skulle jag dessutom missa två lektion skulle de bli riktigt tungt. Men jag har ju VÄRLDENS underbaraste vän. Sara hon erbjöd sig att komma och passa mina troll. Trodde först hon skämtade, då hon är nyoperade o så, och att ha mina tre troll är inte lätt. En halvtimme efter att hon hade erbjudit sig satt hon i bilen på väg upp. Man kan ju inte mer än säga att människan är otrolig. Hoppas verkligen hon fattade hur mycket de betydde för mig. Snacka om att en stor sten lyftes från mina axlar. -Du vet gumman, om de nånsin är nått så är de bara att fråga så är de jag som finns där för dig. 
Efter skolan så tog Sara och jag en tripp på dollar och kikade lite. Hittade faktiskt inte så mycket denna gång. Vart bara lite schampoo och balsan och lite sånt krafs. Nä, nu ska jag krypa ner i sängen har suttit och pluggat i tre timmar och ryggen börjar nu säga i från.

Extremt trött!

Det känns inte alls nå bra just nu. Är helt slut. De svider i ögonen och huvudet känns som ett stort tom hål. Borde nog gå och lägga mig!

Tre hela år!

Idag blir våran lill prins 3 år. De har vi firat med tårta och JÄTTE mycket fina presenter. Jag som trodde vi bara skulle bli närmaste familjen idag, fick mig inte en utan fler överaskningar. Men men de gick ju bra ändå. Vist vart de trång och livat men inte gjorde de nått, William stor trivdes. :-)




Idag har jag även varit en snabbis till skolan, har lång dag i morgon med både Matte och Samhällskunskap. Fredag är jag däremot ledig. *härligt*
Inte har man hunnit tränat nått idag, men däremot har man tryckt i sig både bulla och tårta. -Fy fy  Mia. Nä, nu j*vlar nu måste jag ta i med hårdhandskarna om jag nånsin ska våga visa mig på stranden i Thailand. Nä, nu ska jag sova. Ska försöka lägga mig i tid för en gångs skull.

 

Måndag!

Idag har det som vanligt varit full rulle. Morgonen började med att grabbarna var och klippte sig. Leo skulle ha en blå tuppkam och gissa vad han gick från frissan med. Jo, en blå tuppkam. Wille han klippte bara sig lite runt öronon och så. Och ingen FÄRG. Sist han klippte sig fick han nån grön färg som jag lovar tog två månader att tvätta hur. Den fastnad i hårbotten. 

Idag har även Leo varit till tandläkaren och de gick kanon.
Eftermiddag har jag som vanligt städat. Håller på att storstäda inför Willes födelsedag. Idag hann jag med att putsa fönsterna, byta gardiner och dammtorka vardagsrummet.  
Vi hade tänkte att onsdagen blir de familjen som firar honom och på Lördag blir de födelsedagskalas för kompisarna.  Annars blir de så mycket folk och de brukar ju vara sämre att vara ute när Wille fyller än när Leo fyller. 

Pojkarna har idag målat en tavla var. Jag hade köpt lite olje färg och målardukar. Tror att dem tyckte var rikigt kul. Tavlorna var dessutom rätt fina. Kanske lite mörka då dem hela tiden skulle ha blått och svart (leo) grönt och svart Wille. Det kommer i alla fall bli ett roligt minne att ha kvar. 
 



Vi rundad av dagen med en cykeltur och sedan var de natti natti för grabbarna och Micke och jag sitter nu bara och latar oss.   

Båttur och resturangmat

Idag har de varit helt otroligt väder. Vi började dagen med att göra rent Poolen och stoppa undan den.  Pojkarna vart lite sur, dem fattade inte att vart dem skulle bada nånstans sen i höst och vinter. :-)
Sedan var jag in och körde igång min näst sista tvätt maskin och de kändes riktigt bra. När jag började hade jag nog 10 maskiner. Kan bli så när vädret är dåligt och man har lite dåligt med tid och ork. Men nu är de som sagt bara en kvar, innan man får börja om igen.  *jippi*
Mitt på dagen så tog vi en tur med båten och fiskade lite. Nån fisk fick vi inte och båten gick sönder. När vi skulle åka hem tappade vi plötsligen styrningen. Men inte blev man speciellt förvånad. Brukar alltid vara nått när jag är med. Kan aldrig bara få flyta på. Men gubben gott gjorde oss genom att bjuda hela familjen på go mat på tre kronor. Mmmm smakade verkligen gott och disken slapp vi. :-)

Cykla hela familjen!

Idag har jag städat och grejat inne hela dagen.  På eftermiddag kom ett par kompis och hälsade på. Alltid lika trevligt att ses, fattar bara inte varför de ska vara så svårt att hälsa på lite oftare.
Sedan på kvällen tog vi en cykeltur hela familjen. Har fått låna en barnstol som man sätter fram på cykeln. Så nu kan hela familjen cykla tillsammans. De var så härligt. Luften är såå härlig nu på hösten. Nä, nu måste jag gå och umgår med gubben. Tror han är lite sur. Han tycker nog att jag sitter här vid datorn för mycket.

Fredag!

Äntligen fredag, känns rätt bra! Två dagar att gör vad vi vill. :-)

Idag har de varit en halv seg dag. Vet att jag sover för lite och stressar tok för mycket. Men de är ju endå sätt att jag ska hinna med allt just nu känns de som.
Magen har gått på strejk tror jag. Har haft sååå ont idag. Vilket jag iofs har rätt ofta men idag har de varit HEMSKT. Men de är väl bara att försöka stressa mindre och lägga sig tidigare.
Annars har detta varit en meningslös dag. Har städat lite, varit i skolan, och varit och handla. Sedan har vi bara varit hemma. Så Spännade liv har vi? ;-) Nä, skämt och sido hade vi väl tänkt hitta på nått nu innan barnen somnar. Men vad de är ju den stora frågan. Kanske fara och hälsa på någon.  Ja de som lever få se.

Härligt!

Nu är jag äntligen nöjd med bloggen. Hoppas de ser likadant för er andra som de gör för mig. Men med min tur ser säkert de inte alls likadant ut. Hoppas kan man ju alla fall göra.

Idag har jag pratat med Sara och de var så skönt att höra hennes röst. Hon lätt som hon mådde hyftsat ändå. Tror hon redan börjar bli rastlös där på sjukhuset.  Hoppas att hon kommer att kunna fara hem i morgon som dem hade sagt.

Idag har jag suttit och fixat med bloggen halv dagen. Skulle väl egentligen ha suttit med Skolan men var så f*rbannad då jag inte fick till bloggen i går kväll. Och tjurig är man ju. :-)  Fast skolan måste jag tyvärr göra nu i stället. Måste läsa lite inför samhällen i morgon. Vi håller på med alla partiers ideologier nu och de är faktiskt rätt intressant. Men man inser ju rätt fort hur lite man egentligen vet och kan.

Ikväll har även jag och Ella hunnit med en lång promenad.




Fattar inte att man hur man kan må sååå mycket bättre efter en promenad. De är precis som hela kroppen och hjärnarn får nya krafter. I kväll blir de inge Wii fit. Känner i benen att dem behöver vila. Har nog aldrig i hela mitt liv haft sån träningsvärk. 

I morgon är de skola och efter skolan ska jag och R hitta på nått. Vet bara inte riktigt vad. 

Tisdag

Idag har gumman gjort sin operation, och jag vet att allt hade gått bra trots att jag inte pratat med Sara än. Saras mamma ringde på eftermiddagen och berättade att Sara själv hade ringt till Lars. Så de kan ju bara betyda en sak att allt gick som de skulle. :-) Undra hur hon mår nu? Har hon ont?  Fick ett jätte fint sms av henne i morse då hon tackade mig för mitt stöd under allt detta. Jag hoppas verkligen att hon vet att jag även kommer att finns här nu efter operationen. Mig blir hon inte av med så lätt. ;-)

Idag har vi även i våran familj gjort nått stort, kanske inte lika stort som Saras op, men nästan ;-). Ella har klippt sig för första gången. Ella och jag var till V i morse och då passade hon på att ta bort några hårstrån ur Ellas lugg. Och nu vart sötast ännu sötare. :-) Annars har Ella haft en riktig grindag idag. Vet inte om de är tänderna som spökar eller om hon håller på att bli sjuk. Micke och pojkarna har varit borta hela dagen. Dem har varit och tittat på en traktor som Micke funderar på att köpa.

Själv har jag börjat träna lite lätt. Har köpt en Wii fit bräda som jag tänkte att jag skulle testa ett tag för att se om den kan göra underverk. ;-) En timme om dagen hade jag tänkt mig. Jag började för Fem dagar sedan och än så länge går de bra och de känns skojigt. Så hoppas att de håller i sig.  Tänkte om man kombinera den med promenadet och stutsmattan så borde de ge lite resultat, eller? Nä, nu ska jag gå och se en film med gubben min.

ojoj dagarna går!

Nu är det ett par dagar sedan jag skrev. Och MYCKET har hänt och ska hända.  I helgen var vi upp till stugan i degersjön och myste. Lördagen tillbringade vi i lugn och ro uppe i stugan.  Pojkarna fick även äran att mata en "tamräv" och gissa om de var populärt. Räven var sååå fin och var verkligen vann människor. 
 

Söndagen tillbringade vi ute på sjön på flotten. Det var riktigt härligt då vädret vart underbart trots en mycket kall morron. Pojkarna fiskade lite och William lyckades få en liten aborre. Vi andra hade inte ens ett napp. Men de gjorde inte så mycket, då de var så härligt att bara sitta i solen och njuta.

Idag har jag varit i skolan och jag måste erkänna att jag fortfarande tycker de är lika kul. Tycker både om Matten och samhällskunskapen. Känns som det är två ämnen som får en att använda hjärnarn lite mer än vad man är vann, och de gillar den. 
Idag är även dagen då ,Gumman min, har skrivit in sig på sjukhuset. Och ska jag vara ärlig så är man lite nervös. Men jag känner Sara och är det någon som ska klara detta utan problem så är de HON. Jag håller då alla tummar och tår jag har för henne. -Du vet att du betyder allt för mig, Älskar dig!

Idag har jag även gjort inbetalningen på Thailands resan. Så nu är det klart 30/1-09 far vi till Phuket. Det ska verkligen bli kanon härligt.  


RSS 2.0