30 års fest!!

Håller precis på att göra mig klar för en 30års fest. Mariana har denna vecka även hon ramlat över till 3.0 gänget. ;) Tänk vad åren går!! Tyckte de var alldeles nyss man fyllde 20 och nu är man 30. Ja, tiden går och de gäller att ta vara på varje dag.

I övrigt gör jag just nu inte så mkt förrutom att jobba. Har ett lite halv knepigt schema i år som gör att de känns som jag jobbar hela tiden. :( Längtar till vecka 30 för då är jag helt ledig i hela nio dagar.

Nä, nu kommer Micke & gänget bäst jag springer ut till bilen.


Trevlig helg på er!! <3

Härliga tider!

Helgen har passerat med en väldans fart. Haft en sån där helg man hade när man var ung och fri, så jäkla skoj. De är så roligt när vi flickor kommer iväg ut. Har insett att desto fler man är desto roligare har vi. :) Självklart var de stadsfesten som gällde i helgen, med förfest hos V.
Annars är de fullfart som vanligt här hemma. Mellan jobbet och fotbollsträningar och allt vad de är, så håller vi nu på med de sista på altan. Och med lite flyt blir den nog klar denna vecka. Ska bli härligt att kunna sitta där ute sedan på sina lediga dagar och titta ut på alla mygg som inte tar sig in. :D
Utbyggnaden verkar ,som de ser ut nu, få vänta ett år till. Tror de blir en utlandsresa till hösten istället. Känner att jag, ja hela familjen verkligen behöver få lite SEMESTER. Jag har inte varit ledig sedan vi var i Thailand -09. Sedan känns de även bättre att börja nästa år då jag förhoppningsvis fått mig ett jobb och börjat tjäna lite mer pengar. För inte är man tätt som student.
Träningen går de fortfarande väldigt segt för mig, knäet vill inte bli bättre och jag kan fortfarande bara springa 3-4 km sedan värker de nått så hemskt. Har funderat på att prata med någon dr, men ska jag va ärlig så tror jag inte dem kan göra nått. :( Så är de någon där ute som har nått tips, var inte rädd att dela med er.
Nä, nu måste jag hoppa in i duschen för en lååååång natt på sjukhuset väntar, har typ sovit 4-5 timmar i natt så jag känner mig rätt sliten.

Äntligen!!

Nu är Internet åter tillbaka på Hammarsön. Men de blir inget långt inlägg för de. Är helt enkelt för trött. Dagens träning tog de sista krafterna ur mig, 7.3 km, springa varvat med PW. Kan dessvärre rapportera att mitt knä fortfarande inte är bra. Börjar bli riktigt less nu, kanske dags att boka tid hos dr???
Natti natti


RSS 2.0