Tunga funderingar och härligt väder!

Idag har vi varit iväg igen, Leo och jag. Och om första mötet gick bra, så måste jag tyvärr säga att dem två sista har varit katastrof. Han vill verkligen inte samarbeta och tappar konsentrationen efter en kvart. Och sedan gör han inget som Eva säger. Trots jag vet att han kan. Väldigt frusterande. Men men de ordnar sig säkert till de bästa hur de nu är blir. Efter mötet for vi hem och har nu precis kommit in. Är ju riktigt härligt väder, men de ryktar om att de ska bli riktigt varmt och fint i morgon och på söndag. Så jag hoppas på de. För i morgon är de crusing i Sollefteå.

Måste även berätta av vad jag vaknade av i morse. Wille tittar på mig och säger så här. - Mamma, jag vill inte bli gammal och grå, för jag vill ju leva.  Vad svarar man på sånt. Tre år och har så mycket funderingar och känslor, och Wille är lite extra känslig. Jag sa bara att de är inget han behöver oroa sig för nu utan de är ju nästan en evighet tills de sker, och de godtog han, som tur var. För kl, 7.30 är inte mammsen så djup och de kan bli lätt att man kan säga nått man ångrar sedan. Känns som om man vill fundera lite själv när dem kommer med dessa frågor. Man vill inte skrämma dem eller ljuga för dem. Jag brukar försöka vara så ärlig som möjligt. För dessa frågor kommer man ju tyvärr förr eller senare kontakt med.  Då anser jag att de är bättre att dem vet lite om vad som sker än att de ska bli en ännu större chock än vad de är då blir.

Nä, nu ska jag ringa Micke och höra om jag ska hämta upp Ella och Wille eller om jag och Leo kan ta en sväng till Kramfors, för lite shopping. :-D

Förresten höll nästan på att glömma. I dag är skolan över nu är de bara att hoppas att man kommer in på sjuksköterske utbildningen till hösten. För jag känner mer och mer att de är  ändå de jag vill.

Lugnt och skönt

Ja, denna dag verkligen bara flytit på och de på ett härligt sätt. Har bara varit hemma och fixat de sista med skolan, ring runt och fixa skå och parkeringsplats till jobbet och städat.  
Nu är de kväll och jag och gubben tänkte sätta oss framför en film, tror de blir PS, I Love you, till min gubbes stor förtjusning ;-)
I morgon blir de jobb igen, då jobbar jag dag. Vilket känns lite halv så där då man blir tvyngen att vakna runt 05.30. Bläää Men de går säkert bra de oxå. :-D

Nä, tror jag måste ta och tända lite ljus var faktiskt länge sedan, men nu regnar de ute så de ¨skulle blir så mysigt med lite ljus.


Bye bye for now

Måndag

Ja, då var de en ny vecka och den började med sovmorgon. *härligt* Barnen sov till kl 8.20. Var rätt länge sedan dem sov så länge. Dem brukar i regel vakna kring 7-7.30 nu förtiden.  Och så trött jag har varit dem sista två dagarna så var de behövligt. :-)
Idag blir de jobb på schemat, jobbar kvällen. Ska snart fara med barnen på dagis och sedan hem och ta reda på lite tvätt och göra lunch innan de bär av upp till sollefteå.

I helgen har vi inte gjort nått särskilt förrutom och varit hemma och donat på gården. Vi har fixat till "sandlådan" framför bron. Och måste säga att de vart riktigt bra. OCh de bästa med de är att nu att de inte in lika mycket sand. För de har varit hemskt dem sista månaderna. Jag skämtar inte om jag dammsugat 3 gånger om dagen och ändå har de varit sand överallt. 

nä, nu är de dax att kamma håret och fixa till sig lite.  

Wille...

kan cykla! Japp, idag har lill-Will lärt sig att cykla även om de fortfarande är ostadigt och styrningen inte är den bästa, så kan han. *stolt* Nu är de bara Ella kvar och skulle de inte var för att benen var för korta så skulle hon nog oxå  cykla. För gisses vad arg hon blir då man inte orkar springa med henne längre, för inte duger en trehjulig för henne. :-)

Nä, nu ska jag gå och och hoppa lite stutsmatta med pojkarna innan de är dax att göra middag.

Kort kommer i kväll

UNDERBART!

Vist är livet rätt underbart? Idag är en sån där dag då jag är ovanligt tacksam för mina vänner och min familj.  Vist är man alltid tacksam för dem, men visa dagar kan man inte sluta le när man tänker på dem och idag är en sån dag.
Och ändå så har jag i dag verkligen inte gjort nått särskilt utan bara tagit de lugnt.

Har iofs suttit alldeles för mycket framför datorn då Sara lurat mig att börja spela nått spel på Facebook. Farmtown, och jag tyckte de var skit fjantit till en början, men nu kan jag inte slita mig. Så F*n ta dig S, du tycker inte att jag har nog att göra? ;-) 

På kväll sidan tog i alla fall Ella och jag en lite prommis och njutit av alla underbara dofter och härliga luft som man känner nu när sommaren närmar sig med stormsteg, såg till och med en svala. Om inte de är ett sommar tecken så säg vad som är de då?

Nä, nu ska jag gå och titta vad gubben gör.

Städdag!

Ja idag har man städat nästan hela dagen. Fast trots detta har jag inte hunnit övervåningen. De har blivit duschning av blommor, fönsterputsning, nyagardiner, dammtorkat, dammsugat, tvättat, hängt tvätt och torkning av golv. Känns sååå skönt att de är gjort, även om jag nu vet att de tyvärr kommer att se likadant ut i övermorgon. Men ikväll så ska jag i alla fall bara njuta av att de är gjort. Kan någon svara på, Varför jag alltid får så mycket mer gjort när barnen är hemma än när dem är på dagis????? Borde de inte vara tvärtom? De mesta av detta gjorde jag medans Ella sov och pojkarna satt och tittade på tv. 

I morgon blir de i alla fall dagis i vanlig ordning, sedan är dem ledig hela veckan. Skönt både för oss och dem. få se om de kanske blir så att vi far upp till Övik på paradisbadet till helgen. De brukar vara populärt, men måste höra med Gubben.
 
Nä, nu ska jag gå och kolla om R kommer. Hon ska hit och titta på en Gåstol åt T som jag ska sälja.
 
 

 

Klappat och klart!

Ja, då är Skolan helt färdig skickade in dem två sista arbeterna igår fick betygen idag. De Blev VG på båda kurserna precis som jag ville. :-D Fast jag skäms lite för ska jag vara helt ärlig så har jag inte lagt så mycket tid på dem som jag kanske borde ha. Men men nu spelar de ingen roll, kurserna är klar och jag känner mig mycket nöjd. :-D Nu gäller de bara att få in betygen såå fort som möjligt så dem får dem på Studera. Mina möjligheter att komma in till hösten har nu i alla fall markbart ökat, vilket så klart känns mycket bra. Fast säker är jag tyvärr inte. Och jag är lite rädd att de är många som söker denna termin, vilket så klart kommer att höjd betygen för att komma in.
Nu när jag jobbat dessa dagar har jag helt klart blivit mer sugen att läsa till SSK, även om de är lite skrämmande med den ansvar man har som SSK. Har alltid vetat att dem har de tuff men inte att de var så tufft. Måste verkligen lyfta hatten för alla SSK, som kämpar på och helst tanken på den ur usla lönen för de ansvaret. varför ska de vara så lite värt att jobba med människor?? Jobbar man med maskiner och dyl så har alla bättre löner? Vilket jag tycker är så jävla fel. Även om de är viktigt så måste väl ändå människor var viktigare??? 

Nä, nu ska jag ta en promenad innan jag måste duscha och göra mig klar för jobbet. Värsta är bara att Micke och barnen har farit bort så jag måste gå själv, vilket jag inte alls gillar. Men jag känner att jag behöver lite motion och friskluft. 

Trevlig helg på er! 

Dag två

eller natt två. Ska precis sätta mig i bilen och fara. Igår natt gick de i alla fall bra. Och de ska bli roligt att få fara idag igen.
I morgon bitt blir de V ska bli härligt att få fixa håret riktigt helst nu när jag är sååå nöjd med min frisyr.

God natt och hejdå för idag!

Jobb, jobb, jobb, jobb och jobb

Ja, så resten av denna vecka ut. 5 nätter i rad blev de till slut. Ska även jobba lördag natt på nattpatrullen i Kramfors. Men de blir nog bra de. De blir ju i alla fall bra med pengar och de är ju inte fy skam. :-)  Och när de är tre olika arbetsplatser blir de ju inte heller enkelspårigt.

Nu ska jag gå ut och hänga lite tvätt, och försöka röja lite för att underlätta för resten av veckan.

Måndag

och efter måndag kommer tisdag. Och i morgon börjar jag mitt nya jobb. Ska bli riktigt spännade. Måste erkänna att jag är lite nervös oxå. Var ju ett tag sedan man jobbade på allvar.  

Idag har jag varit hemma med trollen och bara varit, förrutom en sväng till V för nya frisyrer på dem små. Och vad fin dem blev. Hon är duktig den där V. :-D På torsdag är de min tur, ska färga till håret lite har väl en utväxt på en dm nästan. Far dit direkt efter jobbet på onsdag natt, så V får nog stå ut med en trött kund. Men de kommer nog att gå bra.

    
"Som farbror Conny"

  
Två tuffingar i ny frissa 

Ny layout!

Ja, har suttit i kväll och försökt gjort om sidan lite. Gick lite si så där. Är inte riktigt nöjd och inte är jag klar heller. Men får fotsätta i morgon, behöver lite expert hjälp. Så du kan vänta ett samtal i morgon Sara. :-D

Fredag och HOCKEY

Härligt då var de fredag. :-) Idag är Leo hemma med mig, och de är så mysigt att bara få rå om honom. Vi har varit på ett möte idag angående hans utveckling, och jag vart riktigt impad hur mycket han kunde. Han var verkligen jätte duktig. Men vad vet jag om sånt där igentligen, vi får väl se vad E säger efter dessa möten. Han ska gå på 3 och kanske fler om de behövs. Iofs spelar de ingen roll vad hon säger, för jag VET att Leo är super duktigt. :-D

Leo sitter just nu och ser på lite TV. Sedan ska vi ut och plantera några solrosor som dem planterat på dagis.

I går var de Hockey kväll här i stugan. Eller rättar sagt JAG hade hockey kväll, och vilken match. Länge sedan jag såg ett sååå bra tre kroner. Går rysningar i kroppen när jag tänker på de. :-D Micke han passade på att fixa nått ut i garaget, för i den här familjen finns de bara en med sport intresse och de är verkligen inte MICKE.
Just nu laddar jag inför semin ikväll mot Kanada. Känns som en väldigt tuff match, men kan Tre Kronor spela som igår vinner dem de är jag helt övertygad om. Så HEJA SVERIGE!!!

Nä, nu ska jag se om Leo har lust att gå ut. 

Trevlig helg på er alla!  

SKOLAN ÄR KLAR!

Japp då var de alla sista jobbet gjord och granskad, nu är de bara att skicka in dem två sista. Men de kan jag inte gör för om två veckor. Men de spelar ingen roll dem är gjorda i alla fall.
Nästa vecka är man ju full bokad så då hade man inte hunnit gjort nått så jag har suttit hela dagen idag.  För nästa vecka börjar man jobba. :-D Inskolning tis, ons, tors och fredag natt. Första dagarna på avd 16 andra två på avd 15. :-D Ska bli spännade. Är ju ändå en helt ny värld för mig som bara har jobbat inom äldreomsorgen. Hoppas verkligen att jag kommer få härliga arbetskamrater och att jag kommer trivas. *håller tummen*

Idag är alla mina troll på dagis och de är så tyst här hemma. Tycker de blir värre och värre att lämna bort dem, till och med på dagis. Saknar dem hela tiden. Men tyvärr är de väl bara att vänja sig kommer bli mycket mer tid på dagis nu fram till semestern V.28. Vet inte exakt hur mycket de kommer att bli då jag fortfarande inte har nått schema. 

Nä, nu ska jag springa och hämta posten.  

Underbara vår väder!

Vilket väder de varit dem sista dagarna. Och självklart har vi tillbringat dagarna ute. De är såna här dagar man är sååå tacksam för detta hus. Gården är perfekt!  Mycket gräs för barnen att springa på, en liten väg att cykla på och de ligger alldeles lagomt avsigt.

Idag har de varit kalas hos grannarna, och de var mycket poplulärt. Knäppt tyvärr inga kort.  Skulle på kalas i morgon med hade vi tänkt ;-), men såg att storebror var sjuk så vi får fara dit någon annan dag och fira E.

GRATTIS ESTER 1år & TEODOR 5år

Nu ska jag ta och sätta mig och njuta av min gubbe i soffan. Funderar om jag ska spöa honom i lite Mariokart. Vi får se vad han säger om de. 
 




 


RSS 2.0