Ensam...

Idag far gubbe till Stockholm på någon årstämma. Så jag och barnen blir ensamma tills på Fredag. Och inte nog med de så är Ella lite hängig så dem får vara hemma från dagis. Så vad jag ska hitta på för att roa grabbarna dessa dagar är ett litet mysterium. Tror iofs att vi ska ta och baka. Både Bulla och matbröd. Tänkte att jag skulle testa att baka ett dinkelbröd. Oh när de kommer till bulla så är de ju alltid bra att ha i frysen och helst tanken på att sessan fyller år på tisdag. :-)

Skulle de bli så att Ella är piggare i morgon så kanske vi tar en sväng ner till mamma och pappa i Sundsvall. Ett skojigt och bra tidfördriv.

Nä , nu ska jag gå och göra lite frukost. Sen frukost idag, men då vi sov till kl 9.00 då kan de bli så. :-) Barnen är dessutom så dåliga på att äta nått precis när dem vaknat så vi brukar vänta en stund.

Med hjärtat i halsgropen så har jag sett de fräckast...

jag nånsin har sett idag. Wille har  kört grävare. Och inte med Pappa och heller inte dåligt utan väldigt bra. Killen är ju trots allt precis fyllda 4 år. Fattar inte, men en sak är säkert en naturbegåvning är han.  Wille har alltså inte suttit i mickes knä utan micke har stått på sidan, dock så när att han kunnat ingripa om de gick fel och så. Men inte behövdes de.  Helt otroligt!!!!!!!!!!

Här kommer bildbevisen.

Kramfors nästa!!

Sitter nu och väntar på att Micke kommer hem. Sedan bär de av till Kramfors för middag med R & T. Ska bli mysigt att träffa dem, var ju nån vecka sedan. Som de var två veckor sedan sist så ska vi ha två träffar denna vecka. Kan bli så ibland. :-) Vi tänkte att vi skulle gå på bio på Onsdag. Även de ska bli mysigt. Var såååå länge sedan. Undra vilka filmer som går? Vill helst inte se Flickan som lekte med elden, då jag inte har sett första filmen än.

Pojkarna är borta hos grannarna och leker och Ella sover så jag sitter verkligen här i tystnaden. Och just nu känns de rätt tråkigt. Skulle iofs kunna städa men vill inte och orkar inte. Tar de senare då jag kommer hem. För de är fördelen/nackdelningen med städning, att den försvinner ingen stanns utan den finns alltid där när man känner för de. *härligt värre* ;-)

Nä, nu hör jag Mickes bil så de är bäst jag beger mig så jag inte kommer hem allt för sent i kväll.  

God morgon!

Har verkligen sovit som en prinsessa i natt. Iofs så har vi alla fem gjort de. Ella hon sommade kl. 18.45 i går, iofs inte så konstigt då hon inte sov någon middag igår, men de som överskade var att hon sov lika länge som igår.  Och även i natt låg hon hela natten i sin säng. :-)

Idag är de lördag *härligt* Undra bara vad denna dag ska bjuda på. Skulle vilja hitta på nått skoj. Men vad? Ja, de löser sig nog. Eller så kanske vi ska fixa med byråerna. Ska ut med en, och byta plats på två. Skulle inte skada med lite ordning på övervåningen.

Nu väntar frukosten, bäst jag går innan gubben blir sur på att han måste vänta då han gjort sig för och fixa frukosten. :-)

Äntligen en ledig helg!

Ja, så är de i alla fall just nu. De känns riktigt bra.

I onsdags var Micke ledig då han fick gå ut och jobba extra på tisdagskvällen. Så då passade vi på att fara ner till Sundsvall. Blev en sväng på Birsta eller rättare sagt Ikea. Jag fick min byrå och Ella fick en ny "STOR" säng.  Och natten som var blev hennes första natt i den och de gick utan problem. Somnade kl 20 och vaknade 07.45 utan att vakna eller gå upp en enda gång. Fattar inte vad jag gjort med mina barn då allt jämt går så smidigt.  Kanske man har en förmåga att se när dem är redo kanske? Ska väl iofs inte säga för mycket än, en natt behöver ju inte betyda att nästa går lika bra.                    
    



Nästa "projekt" blir Ellas blöja, men där är vi inte riktigt än.

Idag har barnen varit hemma då Micke var tvungen att ta min bil då den ska besiktas. Hoppas verkligen de gick bra. Känns som om man inte vill lägga nå mer pengar på den just nu.

Nä, nu ska jag gå och se vad busarna gör.

Trevlig helg på er alla! De ska jag i alla fall ha. :-D

 

 

 

Idag är ingen vanlig dag...

För idag blir man nästan TANT. Tänk att man fyller 28 år, snart trettio. Lite panik får man allt, vart har alla åren tagit vägen. Fast iofs så har man hunnit mycket under dessa år och gisses vad jag är med nöjd med mitt liv. Känns som man verkligen har levt. Och tror inte bara för att man närmar sig tant ålder att jag kommer sluta med de. Jag är och kommer alltid att vara en livsnjutare. Man lever bara en gång och man vet aldrig när de tar slut.  

I helgen har de verkligen inte hänt mycket, barnen har varit med Micke och jag har jobbat och sovit ungefär. Och som de verkar blir de jobba här i veckan oxå. Fast då ska jag jobba dagtid, känns lite drygt då man börjar 06.45. Men jobb är jobb och de går säkert jätte bra. Verkar som om de finns jobb så jag klarar mig fint, känns toppen!  Hoppas de håller i sig bara. *håller tummen*

Just nu håller grabbarna och Micke o städar så jag ska slippa de idag. :-D *underbart* Men nu tror jag faktiskt att jag ska gå ner och hjälpa dem. 

HA EN BRA DAG!  


Födeldagen är över ...

och jag sitter just för tillfället inne på jobbet. Verkar bli en lugn natt de här. *peppar peppar* 

Wille har i alla fall haft en super lyckad födelsedag och de har varit en massa folk och fira honom. Verkligen jätte skojigt. Han tackar så klart för alla dem fina presenterna han har fått och alla gratulationer.
Efter att Conny, Veronica, Elida och Magnus hade varit till oss var de inte så många andra presenter som räknades. För av dem fick han en alldeles egen fin timmerbil. De var precis vad han hade önskat sig. Skulle tippa på att den står där brevid honom i sängen i natt.  

Nä, nu kallar jobbet på min uppmärksamhet så jag får fortsätta skriva en annan dag.


Sötaste arbetaren i Världen

Nu var man åter på hemmaplan igen. Har iofs varit de i flera timmar men har inte haft någon tid alls att sitta vid datorn. Mycket att förbereda inför 4 års dagen i morgon. :-)
På underklädespartyt blev de som jag misstänkte, inget! Hittade en BH som jag gillade men efter att ha tittat på prislappen fick den snällt vara kvar. 579:-, är lite väl magstarkt för mig. Men innan jag for bort till Malin fick jag se den sötast arbetaren i hela världen, kläd sin brors arbetsoverall. En bild säger mer än tusen ord, så jag bjuder på en sån i stället.







Gissa vad jag ska göra till helgen!!!

Nääää inge skoj, utan JOBBA. Dem ringde för en kvart sedan. Och ville att jag skulle jobba torsdag fredag lördag och söndag. Jätte bra men ack så tråkigt. Trodde faktisk att jag skulle få vara ledig denna helg. Hade kunnat säga nej kanske med de känns inte heller bra, då man är i den situation som man ändå är. Varje pass jag får är både pengar och erfarenhet inför SSK utbildningen. Och som jag tidigare sagt vet man aldrig hur de ser ut nästa vecka/månad så jag jobbar de jag får.

Nä, nu ska jag gå och göra lite tårtor och middag innan de bär av till Malin för underklädesparty. *spännade* Fast jag har hört att de är väldigt dyrt, så de bli nog inte så mycket shopping för min del.

Orklös och trött

Har varit en lång dag de här. Började med att vi vaknade kl 7, vilket var alldeles för tidigt för mig. Men då barnen börjar dagis kl 8 och Wille skulle klippa sig kl 8.15 så var de bara att stiga upp. Efter klippningen var vi och hälsa på Anita på jobbet, tänkte att vi skulle ta en promenad upp på nylandsberget, och då låna med Kira. Dock hann vi inte så långt innan William var less och tyckte att vi skulle vända och gå tillbaka. Så då tog vi istället och for hem för att hämta ett paket som jag skulle skicka iväg som jag glömt hela förra veckan. 
Kl. 10.10 orkade jag inte vänta nå mer och for och hämtade Leo och Ella på dagis. Väl hemma började jag städa, skura skåpluckor och dörrposter och dörrar. Något som blir väldigt fort skitit i denna familj.Tanken på mina barns och karls stora intressen, bilar skruva, traktorer och allt annat som har olja. 

Eftermiddagen har jag tillbringat både inne ute beroende på vart barnen har befunnit sig. Säger att bara en sak att hålla redan på tre är lätt som en plätt men när dem blir fem mellan 3-5 så är de värre. Valle och Teodor har varit här hela dagen. Vid 16.30 kom även M och H över så då bjöd jag på lite mat. Tycker de är mysigt då man bara så där kan komma över till varandra och äta, till och med på en vardag. :-)

Överlag har de varit en super mysig dag, men den har satt sina spår på min ork. Är såååå trött nu och känner verkligen att de inte skulle vara så dumt att få sätta sig framför teven och se någon menlös komedi där hjärnan inte alls behöver jobba för att hänga med. Undra om de går nån sån på tven?

Bilder  på Wille efter klippningen 

   
    glader       Suddigt men fin ändå


Sara du ska veta att jag lider med dig,  men du är värd så mycket mer än skit sundsvalls kommun. Kom ihåg att nu finns de inget som håller dig tillbaka. Du kommer att vända detta till en positiv sak, tror mig jag vet. :-D Älskar dig!

Härligt med ledighet men...

Nu kryper de i kroppen. Har nu varit ledig två dagar och de har verkligen varit väl behövligt. Men nu känner jag att jag vill ha nått att göra. Vist att vara hemma med barnen är jätte mysigt men trots detta så kan jag inte komma ifrån att jag behöver den sociala biten som ändå jobbet ger. För tyvärr så är de så att när man är hemma mån-fre med barnen så är de inte så många andra i min bekantskaps krets som är de. Så då blir man hemma. Vilket är tråkigt både för mig och barnen. Så jag har bestämt att från och med nästa vecka ska dem i alla fall få gå på dagis även om de nu bara bli tre timmar om dagen. Så i alla fall dem får komma ut lite.

När de kommer till jobb så vet jag faktiskt inte när de blir nästa gång, något som oxå stör mig. Vågar inte planera in nått alls. Och när folk frågor om man vill komma på olika evenemang så får jag säga, ja gärna men bara om jag inte jobbar. Och hittills har jag tyvärr jobbat alla gånger. Är bjuden på underklädsparty på Onsdag så jag hoppas att jag kan gå på de. Något som jag verkligen skulle behöva lite nytt av. Undrar vad de är för grejer dem säljer???

Annars är de som vanligt här hemma. I morse var Leo och Ella och klippte sig. Blev så fina så. Fast de klart de var dem innan oxå ;-) I morgon är de Willes tur att bli lite stiligare. 

                    

På torsdag fyller dessutom Wille 4 år, så de är lite förberedningar inför de oxå på G. Har sagt att folket får komma dem som känner för de och när de passar dem. Är de någon som vill komma och fira honom till helgen så är de oxå okej. De är bara att höra av sig.  

Nä, nu ska jag gå och köra ett träningspass. Ser inga resultat än, men känner att jag orkar mer o mer för varje gång. Dessutom mår jag kanon av de. Så jag tänkte fortsätta och kämpa på. Någon dag kanske jag kommer iväg på ett riktigt gym men fram tills den dagen får detta räcka.

Lite tid och mycket att berätta.

Så de får bara bli en sammanfattning av de viktigaste.

Bilen = lagad :-D De var ena spridare som hade gått sönder. 

Ella= Har äntligen börjat att försöka säga lite. Igår sa hon tex stumpa (skakade på huvudet) amma. De var inte likadana strumpor.  Hon sa även till igår igen att hon var bajsnödig och hon var på toa och gjorde de.  Stor tjejen min. :-) Ella hade dessutom fläter i håret för första gången i går. Många stora händelser på en dag. :-)



William = Har blivit en fena på att räkna och vet nu vad dem flesta siffror heter. ( vet inte hur han lärt sig de, kanske dagis?) Igår tog han själv och ringde Teodor. Slog nummret och allt. *stolt*



Leo= Vi spelade bowlingen på wii i morse, jag , Micke , Wille och Leo. Leo scorade 182 poäng, utklassade oss andra. Tror Micke var tvåa och hade 152 poäng.



Igår hade vi dessutom en lekdate med Wilmer och Maria, medans Micke var med jobbet sitt och åkte ådalen 3. Behöver jag säga att han har lite ont i huvudet idag :-) Vi hade de riktigt trevligt här hemma, var bara så synd  att mina troll blev så trötta. Men de blir garanterat fler gånger.

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för en kväll på sjukhuset. Undrar verkligen när min lediga helg kommer?

Ha en super trevlig helg allihop



RSS 2.0