Full fart!!!

Idag har de verkligen varit full rulle!! Massa förberedelser för Willes 7 års kalas, tårtabak, tvätt, städ m.m För att några timmar senare se 18 ungar äta upp tårtorna, stöka ner hela huset! Men de var de Sååå värt! Wille gick och la sig med ett leende på läpparna, och de gör även jag. För trots att de var så många barn så skötte dem sig exemplariskt! Var bara så synd att Robin blev stucken av en sockersugen geting.

Efter kalaset stannade syster Sara med familj och de blev grillning på altan. Vilket även de var perfekt då solen lyste och termometern stod på 17,8 i skuggan. :D De är såna här gånger jag verkligen kan bli påmind om hur långt bort jag trots allt bor. Vill ju ha min familj lite närmare! Men de är dem som får flytta ;) <3

I morgon blir de sista förberedelserna inför resan och packning! Tisdag morgon kl 8.00 börjar resan till Turkiet med V & C med familj, Kicki & Amanda. :D ska bli sååååå jäkla skönt och skoj!!

Sundsvall en sväng...

Har åter kommit hem till Hammarsön. Ella och jag har tillbringat två dagar ner i Sundsvall för att börja med C-uppsatsen. Något som jag, om jag nu våga säga nått, gått jäkligt bra. Tidsplaneringen vi hade gjort på projektplanen ligger vi redan nu två veckor fram i tiden på. Vilket känns super, helst då vi far nästa tisdag för en veckas semester. :D

Hemma hos mamma har jag även fått äran att umgås med syster Sara och hennes underbara barn. Verkligen roligt att se hur roligt och bra dem leker med varandra Ella, Seb och Simon. Att jag har fått gått och snusat och myst med lilla Stella har inte heller gjort dagarna sämre.
 
Med träningen är de trögt och segt... Känner mig lite utpumpad. ingen energi eller kraft. Vet inte om de beror på antibiotikan i Sommar och infektionerna? Eller om de är så att kroppen bara behöver vila?? Skulle jag gissa så tror jag på första alternativet. Men då borde de snart vända tycker jag är ju ändå över en månad sedan jag tog sista tabletten.

Nä, nu är klockan alldeles för mkt, till och med för mig. Så nu ska jag hoppa i säng. I morgon har jag och Ella en massa ärende att utföra inför våran utlandsresa. Tror de kan var bra att ha ett PASS bland annat... :)

Natti natt
 
En bild på Lilla Stella -Vist är hon helt underbar <3
 
 

Ingen vanlig dag...

för idag är de Willes 7 årsdag. Sju år har nu gått sedan denna lilla underbara lilla varelse kom till oss. Sju år av glädje och en massssssa kärlek. Så idag blir de en massa med tårta och presenter. Till middag har grabben beställt Tacos, så får de bli. :) Detta är en tradition som Micke hade när han borde hemma så de har även blivit så här hemma att födelsedagsbarnet får bestämma middagen.

Helgen har varit lite hektisk då jag hade tenta på lördag. En tenta som jag verkligen inte kan säga om den gick bra eller dåligt. Lite illa varslande då jag sa lika förra gången jag gjorde den. :/ Efter tentan vara jag ut till min kära mor och far och blev bjuden på kladdkaka & kaffe. Hann även med att spela lite kort.
Nä, nu ska jag gå och sätta på lite kaffe, då gammel mormor precis kom. <3

 

Ännu ett pass

är avklarat... Träningsvärken gjorde sig verkligen sig påmind och detta var helt klart de tyngsta pass jag nånsin kört. Men men skam den som ger sig... eller vad säger ni? Ska man var fin får man lida pin!! :)

Annars är de inte mkt som händer här hemma, jag pluggar för fullt för tentan på lördag och den övriga tiden har jag dåligt samvete för de här med C-uppsatsen. Vill ju så gärna börja med den, så den blir klar, men känner att jag måste får detta ur världen först.
 
 
             MOTIVATION!!!!



nä, nu väntar sängen så de bäst att sluta Natti natt!!

ont...

Japp då var de ett faktum träningsvärken har slagit till på RIKTIGT. tyckte igår att de inte var så farligt men nu kan jag lova att de känns. Men på nått konstigt sätt så njuter jag ändå. Jag vet att i morgon kommer de vara tungt att köra pumpen men på fredag är tränigsvärken mkt bättre. :D Och sedan är de bara att gasa på! :)

Nu är de mindre än en två veckor tills vi far utomlands och som jag längtar... En vecka att bara rå om sig själv och familjen.
Nä, nu ska jag ta och kolla om posten kommit. Väntar på ett VIKTIGT brev, men de verkar som jag får vänta.... :(

Kramar

Då var man på g igen!!

Precis hemkommen från ett mycket härligt bodypump pass. Fasiken vad jag saknat de. Nu jäklar ska de byggas lite muskler igen. :D att de är så roligt är kanske inte bara för pumpen utan halva förtjänsten ligger nog hos donnorna som jag sällskapar med! Säger som V - nu lägger jag mig och sover med ett leende på läpparna.

Bjuder på en bild från Gaga!!

Natti Natti

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/705738/images/2012/pic_50452e359606ee3049003e73.jpg" class="image">

Fy fasiken...

Vilken helg och vilken jäkla Show. Lady gaga gjorde då verklige ingen besviken med sig häpnadsväckande show. Snacka om att donnan levererade. De ända jag kan känna var lite synd var att vi inte hade stå platser. Men man lär så länge man lever. Och nästa konsert jag ska på SKA jag stå. :D Känns som man missar lite av stämningen när man sitter, de är i alla fall vad jag inbillar mig.

Resan både ner och hem gick över all förväntan. Även om vi lyckas göra en super tabbe och ta fel tåg hem. Men då verken vi eller konduktören märkte att vi satt oss på tåget som gick en timme tidigare så gick de ju alldeles utmärkt, dessutom behövde vi aldrig byta tåg. Vilket vi egentligen skulle gjort i Gävle. :D

Väl hemma var de bara att kramas lite med barnen för att sedan fara på nästa festligheter. Kräftskiva hos L.

Idag är de söndag och jag har verkligen inte gjort nått mer än att tagit de lugnt och sprungit en sväng. Något som nu äntligen fungerar utan problem med knäet. Dock är konditionen inte riktigt lika bra som tidigare men konstigt vore väl de. Har trots allt ätit två antibiotikakurer i sommar.

I morgon börjar även bodypumpen igen. Så denna vecka räknar jag med att ha ONT. :D

Nä, nu är de dags att skicka iväg syrran och Felix med tåget så jag måste sluta skriva.

/Goodbye


RSS 2.0