Här händer de grejer!!

 
Nu är det bollar i rullning, så nu gäller de bara att vänta och hoppas att allt går så bra som jag vill. Kommer med Mer ingående information efter juldagarna. Nu ska jag bara njuta av att vara ledig och få mysa med familj och vänner. :)

God jul på er alla!!

Underbar helg!

Haft en kanon helg med en massa mys! Jag och barnen har bakat, hunnit med en springtur med V, städat, varit på dollar och shoppat, haft trevligt middagssällskap och förberett för Mickes 35 årsdag i morgon. <3 Lördagen sov trollen hos grannarna så passade jag och älsklingen på att ha en mysig kväll all alone. Så behövligt, var länge sedan de bara var jag och han. Även om de var hur mysigt som helst så inser jag såna här gånger att livet utan barnen skulle verkligen inte betyda nått. Dem är livet, de är dem som ger en energi!! <3 Nä nu är de bästa att sova i morgon är de dags för praktik igen och denna vecka är inte nådig 1 ledig dag av 7.

Dagarna går men inte...

händer de mkt. Förutom på praktiken där de är 150% som gäller hela tiden! Annars känns de som jag är i en rejäl svacka just nu! Varför? Ja den som viste, tycker de borde vara tvärtom men tyvärr är så inte fallet! Känner mig trött, less och omotiverad till de mesta. :( Är iofs jag i ett nötskal detta, de är presic som jag behöver lite motgångar för att kunna uppskatta livet. Dessutom har jag flera gånger den sista veckan kommit på mig själv tänka på min gamla kamrat som för precis ett år sedan sa upp bekantskapen med mig, utan att ge mig en enda förklaring! Trots tiden som gått gör de ont när jag tänker på hur allt blev och hur hon svek mig på värsta möjliga vis. Jag har accepterat hennes val och tror faktiskt inte jag nånsin kommer att kunna förlåta henne. Är man vännen och har dessutom varit de så länge som hon & jag hade varit så tycker jag att man åtminstånde hade kunnat pratat med varandra men den enda kontakten hon velat haft med mig är via mail. Jag förstår att de är för att hon skäms över de hon gjort och inte kan stå för de och att de är för tungt att gräva upp igen.. Dock är detta en ringa tröst för mig som hatar att ha ouppreda saker. :(

Nä, nu får de vara nog med tristheter och i morgon när jag vaknar kommer allt att kännas bättre, eller hur? ;)
 


Natti natt

Tentan...

Sista tentan på utbildningen är gjord och fixad. :D De ända som står mellan mig & examen nu är praktiken och det sista praktiska prov som kommer om ett par veckor. En sak är säkert tre år går fort!
Annars trivs jag kanon på min praktik plats, även om de är mkt att ta in och lära. Kan lova att jag är trött nu efter en låååång helg. Men ingen vila här, utan nya tag i morgon. :)



RSS 2.0