Som vanligt...

Flera månader mellan mina inlägg. Tyvärr är de så att jag inte har tid att skriva så mycket. Tänkte att jag skulle passa på nu när jag är hemma. Det är så att Ella är sjuk och inte kan mamsen far ifrån henne då. Dessutom har Micke svårt att ta ledigt från jobbet nu, när han precis byt arbete.

Tiden just nu går mest ut på att sköta skolan och krya på sig. Känns som ena förkyldningen efter den andra bara byt mot med varandra. Och just nu är de Ellas tur. Dock är hon bättre idag än i går, då hon var riktigt dålig. Jag säger bara en sak att de är tur att barnen friskar på sig fort och har en förmåga att härda ut sina sjukdomar. En annan hade fått fara på sjukhuset med den febern och frågan är om man ens skulle klara sig.

Skolan är fortfarande lika skoj, och inte gör de bättre att jag har så underbara klass kamrater som både ställer upp såna här gånger då man inte kan åka ner och som man har super skoj med. Nu är de tre veckor kvar innan våran första praktik. Jag ska vara på kvarnbacken. Ska bli spännade att få sin nya arbetsroll, även om man jobbat inom kommun tidigare kan jag ärligt säga att jag inte vet vad SSK gör. 

Nä, nu ropar Ella så de bäst jag slutar, skriver mer senare i veckan. 

Bjuder på lite ny tagna kort på trollen


  
                             LEO & LEOS förskoleklass kort

 
                                              Wille


 
             Ella och våran nyaste familje medlem "Nisse"


 


RSS 2.0