Skolan börjar snart :-)

Nu är de exakt en vecka kvar innan de drar igång igen med skolan. Känns riktigt bra. Har varit lite tveksam förr om åren på de här med att bli SSK men idag kan jag verkligen säga att de är DETTA jag vill. En helt otroligt underbar känsla. Även om de är fem terminer kvar så känns de ändå som de är rätt nära. Nästa sommar har man gått halva utbildningen. Känns som man får lite bonus när man har börjat i jan. :-D Sommarens arbete har verkligen jätte mig jätte mycket, då jag har jobbat med sååå många duktiga SSK och USK:or som verkligen har tagit sig tid och visa mig och svarat på alla mina dumma funderingar. :-)

Vi har en till i familjen som börjat skolan här idagarna. Leo, har börjat på fritids och förskolaklass. Han trivs som fisken i vattnet och kommer hem med ett leende på läpparna varje dag. Så härligt att se, då de inte alls var så när han gick på dagis. Idag har dessutom fått tagit taxibussen till skolan själv, och även de gick bra. Tycker att man kan se bara på dessa tre dagar att han vuxit i sättet. Han har även fortsatt med Fotbollen och ingen är gladare än jag. Vill försöka få dem alla tre att hitta någon sport eller annan aktivitet. Fast självklart ska de vara nått dem tycker är skoj.

Nä, nu ska jag gå och ta se om jag hittar nått att se på Tven.

Trevligt kväll på er alla!!





Bättre sällan än aldrig ;-)

Sommaren är snart slut och snart börjar vardagen igen. På ett sätt ska de bli skönt då jag känner att denna sommar har jag slitit rätt hårt. Har verkligen inte varit mycket till vila. Jobbar man inte så håller man på hemma, och speciellt mycket ledig tycker jag inte heller att jag varit. Men egentligen vad hade jag förväntat jobbar man heltid natt så gör man.  På hemma plan har vi äntligen börjat med altan bygget. Och som de verkar så bli de riktigt bra. Golvet är där, stolpar är resta och Micke ska nu lägga taket. Inglasningen kommer nog inte bli i år utan de får vänta till nästa.  Själv har jag oxå lyckats med att måla och fixa våran lilla bod. Så nu är de lika tjusig som garaget. Lovar de kommer bilder men inte idag. :-)

Vad har annars hänt är i sommar, Jo lill gubben min har fyllt sex år. Tänk att de var hela sex år sedan min älskad Leo kom till världen. Tiden har verkligen gått fort, trots de minns jag när han låg i vagnen med bara blöjan och splattrade med benen. Vad underbar han var då och självklart fortfarande är. Min STORA prins. *kärlek*

Ella och Wille med dem är de som vanligt. Börjar dock märka på dem båda att de börjar bli lite trots i dem. Både Ella och Wille kan nu ställa till rätt fina scener i mellan åt. Precis som de ska vara ;-)  Ella har verkligen utvecklat sitt tal denna sommar och jag ljuger inte om jag säger att hon växt en decimeter. Och på tal om längd så har dem äntligen uppmärksamat att Wille inte växer som han ska på BVC. Tog bara 2 år för dem att reagera trots att jag sa till redan 2008. Hoppas nu verkligen att de inte är nått allvarligt utan att de finns nått smidigt sätt att få igång hans växande igen. Han växer fortfarande de är inte så att han har stannat men han växer tok för sakta. Om jag säger att när han var 2år låg han ett streck över de normala på växtkurvan på BVC och idag ligget han nästan två under. Dessutom har jag den senaste tiden sätt att han börjat märka själv. Tex så såg jag att när dem gick på simskolan i sommar så ställde han sig gärna en bit ifrån dem andra barnen vid samlingar och så. De är klart längd skillnaden blir inte lika markant då som om han skulle stå mitt i bland barnen. Lider med honom, så jag hoppas verkligen att den dr tid vi blivit lovat kommer fort. Framför allt för Willes skulle. 

Vad har annars hänt i sommar??? inte så mycket ovanligt utan dagarna lunkar på i vanlig ordning och om en månad idag så börjar skolan igen. Längtar faktiskt ska bli roligt att träffa alla igen efter denna härliga med slitsamma sommaren. Hoppas och tror att denna termin blir lite lugnare, dessutom ska vi ut på våran första praktik, 4 veckor inom kommun och äldreomsorgen. Och då får jag vara här hemma på hemma plan. Dessutom så ser de ut som om de blir många korta veckor. De gillas självklart. Vår terminen kommer däremot att bli tung men de gruvar vi oss inte för nu utan tar de sedan.

Två saker till måste jag skriva här.  Den första är att jag saknar mina vänner, jag vet att jag varit lite för osynlig denna sommar, jag lovar att jag så fort jag jobbat klart ska försöka gott göra er. För en sak ska ni veta och de är att jag saknar er som ett TOK. Den andra är stort GRATTIS Sofie som fyllde år igår men behagar inte att svara i telefonen när man ringer.

Natti Natti 



RSS 2.0