Favorit i repris

Går dagen vart en mycket bra dag. Var inte mycket som inte gick som jag vill. Såna dagar vill jag ha fler av. *TACK* :-) Efter skolan i går tog jag mina böcker och for till Sara. Satt där i några timmar och pluggande, medan hon hade lite hemma jobb. På någont sätt så blir de lite skojigare att sitta med böckerna med sällskap. Vist mamma är ett kanon sällskap men ska jag vara ärlig så tror jag hon börjar bli less att höra alla dessa latinska benämingar.
Vid 19 Tog jag en paus i pluggandet och vi for för att träna. Och de blev boxning igen. Oh de var verkligen lika underbart skoj som sist. Fast gisses vad jag hade svårt med tekniken men de kommer väl. Fast de är som Sara sa förra veckan. Man kan ju hoppas att folket skratta med en och inte åt en. :-D

Nä, nu ska jag gå och klä mig. Idag ska vi träffas några klasskamrater i skolan och gå igenom lite inför tentan på Fredag.

Vi får se när träningsvärken slår till, för en sak är säkert den kommer. Just nu känns kroppen bara lite avdomnad, har lärt mig att värken kommer sen på eftermiddagen. *Underbart* ;-)

Mitt i veckan och jag är hemma!

Tyvärr hinner jag inte uppdatera här så ofta som jag ibland skulle vilja. Har egentligen hur mycket som helst att skriva här men de får bli en snabb uppdaterning med de viktigaste.

Första måste jag berätta om  Ella som gått från att inte säga ett ord till att nu prata för fullt. De flesta ord behärskar hon. Dock har hon inte börjat forma så många meningar än, men de kommer. :-D Känns som hon bokstavligen började prata över en natt. Även om den natten var för två månader sedan. Då kanske ni förstår hur lite jag skriver här. Då jag inte ens har nämnt detta. :-(

Pojkarna är de som vanligt med. Full fart och mycket funderingar, särskilt angående att bli gammal och att dö. Fast de verkar inte vara särskilt rädd för detta. Utan jag verkar ha lyckas med att få dem att förstå att de är en naturlig väg och att vi alla går den förr eller senare. Även om jag brukar säga att de sker senare.

Annars rullar livet på i expressfart. Fattar inte att de snart är april och halva denna termin har gått. Trivs kanon i skolan och de funkar bra. Även om de är stressigt och inte alla gånger så roligt att tillbringa så mycket tid i sundsvall. Eller rättare sagt i Sundsvall trivs jag jätte bra, känns bra att man hinner umgås med familjen och så gillar jag storstadslivet och allt de har att erbjuda. De jobbiga är att barnen inte alla gånger kan vara med mig, och att Micke måste vara hemma och jobba. Men som jag sagt tidigare funkar de överlag mycket bra.

Nästa vecka har jag tenta i anatomi och fysiologi, en tenta som jag verkligen inte längtar till. Är så enormt mycket som ska tryckas in, och den stora fråga är hur mycket kommer man att minnas och hur djupt bör man gå. Säger bara en sak, tur de finns omtentor. Även om jag siktar på att INTE behöva göra en sån, så känns risken är rätt stor. :-( Men håll tummen att rätt frågor komma. :-)

Annars är de lungt denna vecka, är "ledig" fram till måndag nästa vecka. Och är alltså hemma resten av veckan. Förrutom lördag som jag jobbar. Något som jag inte alls känner för men pengar behöver man verkligen nu när man är fattig student. Sedan har vi även Fin besök denna vecka, Syster Sofie och Linus är här. Vilket är sååå sällan nuför tiden.   

Träningen fortsätter jag med, och jag är mår så otroligt bra av de. Tyvärr ser jag inte så stora resultat som jag skulle vilja men de kan iofs bero på att jag ständigt är hungrig och vad gör man då, JO man äter. :-) I måndags var Sara och jag och testade Boxning som träningsform och de var helt klart de roligaste jag nånsin gjort. Efter 1h och en kvart var jag trött men  otroligt sur att klockan gått så fort. Så de kan jag lova att de blir igen till veckan, eller hur Sara?
 
Nä, nu ska jag sätta mig i böckerna värld en liten stund innan de är dax att laga middag, om de är möjligt de vill säga.

Onsdag

Snart är de dax för en dag på skolan. Idag handlar föreläsningen om de endokrina systemet.  Känns som rena semestern jämförelse med går dagen, då vi gick igenom nervsystemet. BLÄÄÄÄ säger jag bara.
Dessutom har jag sovit mycket oroligt i två nätter. Drömmer en massa drömmar, både bra och marddrömmar. Mamma upplyste mig i morse att de nog berodde på de stora månen som lyser på himlen.

Igår kväll kändes de även ovanligt tufft, längtade så efter mina tre grabbar. Känns verkligen att vara borta fem dagar. I bland undrar jag om de egentligen är värt de? Men men samtidigt är de ju detta jag vill. Plus att jag vet att barnen mår bra och sitter inte i sjön. Men likförbannat är de super jobbigt. Som tur är blir de lugnare igen två veckor framöver. Och jag behöver inte vara borta lika mycket.  Men till alla som tycker att jag har de så bra, kan jag bara säga de har jag. Har den bästa familjen i hela världen. Trots de få JAG och kanske även barnen betala ett pris som i alla fall jag aldrig kan få igen. Tiden med mina barn, medans dem är i denna ålder. Känns som sagt otroligt tufft. Hade jag veta att de hade blivit lättare längre fram hade jag gett upp. De är bara att inse att vad dem är för en ålder så kommer de aldrig bli lättare. Och den stora fördelen just nu är ändå att jag faktiskt kan ta ledig från dagis och ta med mig dem. Denna gång är Ella med. :-D Vilket är jävligt tur annars skulle jag inte överleva.

Nä, nu är de bäst jag gå och fixa till mig lite, behöver ju inte se ut som jag känner mig. :-)



RSS 2.0