Måste chocka lite med ett inlägg

Har dock inget  att skriva, livet är som vanligt och de känns helt underbart. :-o Jag går fortfarande i skolan, något många säkert trott jag skulle gett upp vi detta laget. Men men så fel andra kan ha, jag går inte bara kvar i skolan utan de går dessutom riktigt bra. :-) *peppar peppar*  Dock hade de aldrig gått utan min underbara familj. <3
Vet att de finns dem som anser att de jag gör är "dumt" men för mig fanns de aldrig på kartan att lägga mig på soffan och tycka synd om mig själv. I stället bestämde jag mig för att vara en förebild till barnen och ge oss en trygg framtid. Att gå i skolan när barnen är så här små är på gott och ont. Vist de gör ont dem gånger man är borta ifrån dem, men samtidigt har dem inga måsten så dem kan imellanåt följa med mig. Dessutom är jag i snitt borta 2 dagar i veckan. Så de känns faktisk ändå trots allt helt okej. Men är de inte så att de mesta är vad man gör de till?

Nu är de bara en vecka kvar på denna termin, min tredje. Snart halv tid med andra ord. Har en tenta på fredag om smärta så denna vecka går all tid till att läsa. Sedan är de sommarlov!!! Då får jag vara ledig i en hel vecka innan jag börjar att jobba. Även denna sommar blir jag på sjukhuset och avd 15. Ska blir skönt att börja jobba så  man får vara lite "ledig". ¨Något jag kan känna att man aldrig är när man går i skola.

Med barnen är de som alltid, full rulle. Leo börjar till hösten i Ettan och Wille i förskoleklass så helt plötsligt kommer jag bara att ha en på dagis. Tänk att dem börjar bli så stora. :) Förra veckan hade Leo första fotbollsträningen för i år och på tisdagen förra vecka hade han sin allra första fotbollsmatch. Förlorade med 0-16 men vad gjorde de. Dem var lika lyckliga ändå. Denna vecka bestämde sig lillbror att han oxå skulle börja och så blev de. Idag har dem spelat Leos andra match och siffrorna blev 0-2, snacka om framsteg på en vecka. *stolt*   Kanske att dem lyckas göra mål i nästa match!?

Nä, nu får de räcka för denna gång, och med lite tur kommer nästa inlägg ganska snart. :D



RSS 2.0