Jobb jobb och åter jobb...

Så ser min påsk ut! Jobbar från torsdag till tisdag, de är verkligen en låååång helg! Men trots allt känns de okej, då jag vet att alla mina älsklingar har de bra, även om jag nu mer än gärna velat vara med dem! Wille har farit till kusin Linus för en bus helg och älsklingen har tagit med sig Leo och Ella till stugan för en mysig helg med släkten. <3
Själv har jag alldeles nyss krypit ner i sängen och tror faktiskt att jag ska försöka sova nu, måste passa på när gubben är borta! ;) Tänk vad pigg och alert jag ska vara i morgon då klockan ringer!! :)

Glad påsk er alla nära och kära, kanske lite till er andra också!

Fattar inget..men vad gör de!!!

Energin bara sprudlar, minns inte ens hur länge sedan jag mådde så här bra! Och varför vet jag inte, är nästan så jag misstänker att någon smugglar i nån tablett med mitt kaffe. Men de kan dem ju fortsätta med. ;)
På dagens Agenda står de att Ella och jag ska på lunch med bästa Ronja och hennes barn, efter de blir de en Springtur med V och vad kvällen sedan bjuder på vet man aldrig men kanske en bra film med gubben! Gäller att passa på för till helgen jobbar man. :)

Hoppas alla ni får en lika bra dag som jag ska ha! :) kram

Lycklig trots sjukdom i huset igen!

Livet är trist i bland och saker sker man inte alltid rår över, men bara man kämpar och tror på det man kämpar för så går allt att lösa och de löser sig!! :)

Jag är så lycklig att jag har min underbara familj och sambo! I mellanåt får man nypa sig i armen för att förstå att de är på riktigt! Älskar er och är så tacksam för alla år vi har fått ilag, om 2 veckor är de 16 hela år sedan Micke och jag träffades och 16 år till blir de minst ;) hur sjukt är inte de! <3

Annars är allt som vanligt här hemma grabbarna går i skola och Ella är åter hemma och är hängig. Fattar inte hur många gånger en liten tjej ska behöva vara sjuk! Men jag hoppas fortfarande att pc-kuren ska bita en gång för alla. Kanske pga av den hennes mage varit knepig oxå nu sista dygnet! Ja hur som helst nu är vi mer än less på sjukdomar och tråkigheter!

Natti natt nä nu ska jag krypa ner och mysa med gubben innan han somnar
!

Bowling!!

Ingen inspiration att skriva här! Så jag tror jag hoppar de idag också.

Liten Resumé bjuder jag på.

Igår:skidtur med V, fick äntligen legitimationen.

Idag: bowling med barnen sedan tror jag att jag ska försöka hitta på nått med gubben ikväll, inte vare dag vi båda är ledig och dessutom har barnvakt.

Trevlig helg!!



RSS 2.0