Inget internet!!!

Telia har fortfarande inte lyckats med att få till nått internet här hemma! Så dagens inlägg blir kort!
Vårruset gick bättre än väntat, sa innan skadan att jag skulle springa under 30 min! Och trots min dåliga uppladdning så slutade tiden på 27:21. Hur nöjd som helst!! :) dock gjorde knäet fruktansvärt ont, men dock bara efter loppet. Så bättre blir de!!
Trevlig helg!!! :D

Dålig uppdatering nu!!

Har inget internet på hemma plan. Telia jobbar på de, men de verkar kunna ta tid. Att vara utan internet jag givit mig mkt tid över för att fundera. Och tyvärr har många av mina tankar hamna hos min före detta bästa vän. Som enligt mig sviktit mig på de värsta möjliga sätt man kan. Men men jag måste erkänna att jag börjat att se saker och ting från ett annat perspektiv nu. Att jag inte fått någon förklaring eller att hon inte ens vågat träffa mig tyder ju bara på att hon har något att dölja. Men är de inte så att när man börjar med en lögn byggs den ofta på en till och en till. Och den ända som kan förstöra den värld hon har byggt upp de sista halvåret, är ju jag. Något jag verkligen inte vill göra och inte heller tänker göra. Idag tycker jag faktiskt mest bara synd om henne, måste vara väldigt energi krävande att leva med allt detta. Kan bara hoppas att ni runt henne, tar hand om henne och ser till att hon har de bra. För jag har en STOR känsla att hon behöver de. :(
Måste ändå tack denna person för att hon öppnat mina ögon. Idag tar ingen av mina underbara vänner förgivet, även om jag skulle behöva lite mer tid att umgås med dem (snart), och inte tala om min familj. Jag har fått lyckan att träffa den snällast mest givmilda mannen som finns, som verkligen alltid finns där för oss, hans stora tillit och kärlek är heller inget jag tar för givet idag, tack var henne. Även alla stunder jag har med barnen väger idag lite mer än förrut, på nått konstigt vis. ♥ Om detta beror på de som hänt eller på att  jag blivit äldre de vet jag inte men hur som helst känns de bra. Så även om jag tycker de är super trist allt som hänt så har jag ändå börjat att se att hur de onda faktisk också har nått gott med sig.
Nu till lite andra saker!  Skolan & träningen.
Skolan är nu inne på sista veckan på nästa sista terminen. Helt sjukt!! Idag när jag gick över bron insåg jag plötsligt att jag går på universitet och är dessutom snart färdig sjuksköterska. Måste faktiskt få skryta lite över mig själv, fatta hur bra de gått fram tills nu, ialla fall, inte en enda omtenta! Vist de har krävt lite tid och så periodvis men överlag har de faktiskt gått väldig smidigt om jag får säga. Vist jag hade aldrig klara detta utan mitt otroliga stöd av underbara klasskamrater & Familj. Jag har så jäkla mkt att vara tacksam för. ♥
Träningen går de värre med, då jag fortfarande har problem med mitt knä. De ända positiva är att jag har kommit på orsaken. Jag har sprungit med helt fel skor. Och då jag överpronerar båda
fötterna så har de nu satt sina spår. Så förra veckan vara jag in på Intersport och testade ut nya skor. 1600:- fattigare men nu jävlar ska jag springa i sommar. Med börjar redan imorgon då de ska  springas/gå vårruset, beroende på hur knäet känns med Kicki, Veronica, Karin, Camilla & Marianna. :D
Nä, nu måste jag sova fler uppdateringar kommer när telia lyckats fixa internet hemma.

Ny vecka!

Den nya veckan har börjat och jag befinner mig i Sundsvall! Idag har jag varit på skolan hela dagen och lika så blir de i morgon! Har ett grupparbete som ska göras innan måndag nästa vecka! Och tanken på att sista tentan för denna termin kommer smygande vore de skönt att få de klart så fort som möjligt. Så man kan börja plugga till den.

Träningen går de segare med, då jag fortfarande har besvärligt med knäet. Har testat att springa ett par gånger men har varje gång slutat med att jag fått tagit en PW istället, vilket funkar liksom bodypumpen. Tror att de blir att haka på Kicki till hallen härframöver om knäet inte piggnar på sig. :) säger bara en sak tur de finns alternativ!!

Nä, nu måste jag sova skriver mer senare när jag får tid!

Kort sammanfattning av dagens dr besök!

Dr verkar vara på samma spår som mig, att allt är inte som de ska med Wille! Dock verkar han lika fundersam som mig på vad som händer i hans kropp? Men dagens besök slutade med att vi tog två till prover som inte tidigare tagits samt att han vill lägga in Wille för en fasteprovokation, alltså att Wille ska äta middag som vanligt dagen innan inläggningen, men sedan får han hoppa över frukost och lunch dagen efter. För att så se vad som händer och om han reagerar som han gjort hemma, men detta ska såklart ske under observation av kunnig sjukvårdspersonal. Dr viste dock inte riktigt om detta är något man kan göra här i Sollefteå, men han skulle kika på de. Annars blir de en resa ner till Stockholm. Var vist några prover som han var tveksam om man kunde ta här uppe.
Så vi får se här fram över vad som händer, men de känns ändå tryggt att dem en gång för alla kollar på det riktigt. Vill ju så klart att prinsen ska må som en. ♥
Natti Natti

Ojoj

Ja, då var de en ny vecka, och jag måste säga att denna vecka är de fullfart som gäller. Har ett Dr besök eller möte varje dag. Enda dagen som de inte ligger nått på schemat är fredag och så hoppas jag de får förbli. :)
Helgen blev precis så trevlig som jag hoppades på. I alla fall lördagen, söndagen förstörde jag lite själv.
Då jag under söndagens joggingtur drog på mig två STORA skavsår, som jag dessutom tjurades på att springa två km med. Inte så så smart med facit i handen. Slutade med att jag inte kunde gå på höger benet verken på söndagen eller måndagen. Då jag belastat benet helt fel vilket resulterade i att knä värkte nått så vansinnigt. Men som tur är släppte de i går kväll och efter pumpen var de nästa helt bra och idag känner jag inget. Så kroppen verkar läka sig själv rätt bra. :D Men jag har lärt mig min läxa kan jag lova.
Nu sitter jag och väntar på att Wille ska komma hem med taxin så ska vi sedan fara upp till Sollefteå för uppföljning av detta med hans blodsocker fall. Vet dock inte riktigt vad jag ska säga till Dr, då han fortfarande får dem, trots att dem inte hittar nått fel på honom. Men måste erkänna att de ändå känns väldigt olustig med dessa blodsockerfall han får, helst då de sista gångerna har hänt mitt på dagen, tidigare har de "bara" varit på morgonen. Är han hemma med mig är de väl ingen fara då jag direkt ser på honom när han får dess, och jag vet att han blir ju pigg igen bara jag får i honom nått att äta. Men grabben ska väl inte behöva sitta hemma med sin mamma eller pappa hela dagarna, utan jag vill att han ska vara trygg överallt. Dessutom är jag lite fundersam om hans "lugna" sätt är en efterföljd av att han helt enkelt inte orkar leka och busa som andra barn?! Ja, de blir att lägga fram allt detta för Dr och höra vad han säger.
Återkommer i kväll med en liten rapport om vad Dr säger och så.

"Fest lördag"

Har precis skickat i väg barnen på åtta års kalas hos grannen. Sedan i eftermiddag är de dags för nästa fest, Mickes släkt har släktfest. Ska bli roligt att få träffa alla, har för mig att dem hade ett sånt här kalas för måååånga år (10-12 år) sedan och om inte minnet sviker så var de mkt trevligt och misstänker att de även kommer att bli så ikväll. Då mysigare släkt än Mickes får man söka efter. ♥
Dagens träning bestod av en timme på orbitreken, kan inte bli mycket tristar än så!! :( Men vad ska man göra när vädergudarna inte alls vill vara schyst och bjuda på fint väder. Så jag hoppas verkligen de blir sol i morgon som dem lovat, så man kan ta en riktig springtur.
Nä, nu ska jag hoppas in i duschen och kanske kolla in i garderoben om man har några kläder att ha, tvivlar starkt! Men då jag inte hittade nått när jag var och shoppa i Sundsvall så får jag allt damma av nått gammalt plagg.

Kaffe!

Då var den första koppen intagen för idag. Vad vore livet utan Kaffe!?
Idag ska Ella till tandläkaren för att ta ett prov på hennes "blåsa" i munnen. Hon har nu haft den i 3-4 månader och den verkar inte vilja försvinna. Hon verkar inte ha nå besvär av den, men är nog bäst att kolla upp den ändå. Alltid ska de vara nått man ska oroa sig för.
Efter kramfors hade jag tänkt att vi skulle ta en sväng till R. Dem har nyss flyttat så jag är lite nyfiken på deras nya hus. :) Sedan hade jag även tänk tagit mig en sväng till V för att inskaffa lite hårfärg, var och färgade håret i onsdags, men är inte riktigt nöjd. Färgen är jätte fin, men de känns lite för vanligt jag känner mig trist. Gillas verkligen inte. :(
Ha en bra dag alla där ute!

Valborg

Gårdagens tenta gick så där, kändes svår och aldrig har jag varit så osäker på hur de har gått. Men den är i alla fall gjord för denna gång. :) Efter tentan blev de ett pass på helex, även de kändes tung. Kunde iofs bero på avsaknaden av sömn natten innan. Sover alltid dåligt inför en tenta. :( Träningsvärken är ett faktum idag.
Väl hemma så for vi på majbrasa uppe i Styrnäs med barnen, men de blev inte så bra som jag trodde då de började att blåsa just när de skulle tända brasan och som vanligt hade jag för lite kläder. Men barnen hade roligt ändå, många av deras kamrater som var där upp så dem fick leka och springa ut av sig lite energi i alla fall. :)
Efter brasan for barnen till Farmor för att övernatta där. Själv hade jag en super trevlig kväll med Gubben, Micke U, Henke & Jeanette i våran fina raggarbil. ♥ Fick till och med ta mig en sväng på dansgolvet på gladan. Och de var verkligen inte en dag för sent. :D Idag blir en riktig hemma dag, måste ta itu med en massa måste saker som att städa & tvätta. Ikväll blir de som de verkar en joggingrunda med Jeanette.


RSS 2.0